Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΊΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΛΑΟΥΜΠΛΑ ΜΟΡΦΟΝΙΟΥ!

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ...ΣΤΟ 14%
Ειδήσεις | Δημοσκόπηση: Καθαρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που δόθηκε την Πέμπτη (19/01/2017) στη δημοσιότητα, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 30,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%, δηλαδή μια διαφορά συνολικά 14 ποσοστιαίων μονάδων.
PROTHESI PSIFOU
Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη δύναμη με ποσοστό 7,5%, ενώ ακολουθούν με ποσοστό 6,5%Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ αντίστοιχα
.
Στο 2,5% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ σε αποσύνθεση μοιάζει το Ποτάμι, που καταγράφει μόλις 2%. Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται ακόμη πιο χαμηλά στο 1%.
Στην παράσταση νίκης η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διαφορά 59,5%, με το 71% των ερωτώμενων να πιστεύει ότι πρώτη θα αναδειχθεί η ΝΔ έναντι 11,5% του ΣΥΡΙΖΑ, 2,5% άλλο κόμμα και 15% δηλώνει δεν ξέρω δεν απαντώ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με το 33,5% είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 20% ο Αλέξης Τσίπρας, 44% κανένας και 2,5% λένε Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου