Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ...http://kourdistoportocali.com/news....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!


Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ... ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ  ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΉ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ... ΜΙΑ ΟΛΑΚΑΕΡΗ ΖΩΗ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ :

 Η νέα ένδοξη ιστορία της ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα γράφεται επί κυβέρνησης Τσίπρα. Τόσο οι Ρώσοι όσο και ο Τσίπρας εκμεταλλεύονται την συμπάθεια που δείχνει-για την ώρα- ο Τραμπ στο πρόσωπο του Πούτιν. Ενας Τραμπ που είναι πολύ πιθανό όταν βρεθεί στο Λευκό Οίκο να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία δεν είναι φίλη χώρα των ΗΠΑ και να αλλάξει βίαια τροπάρι με συνέπειες που δεν θ΄αφήσουν ανεπηρέαστη και τη χώρα μας.

Για την ώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να μπει στον ΔΟΛ με την ίδια ευκολία που μπαινοβγαίνει στο Αγιο Ορος διοικητής του οποίου ήταν κάποτε ο παραδομένος σήμερα Σταύρος Ψυχάρης. Στο επόμενο ταξίδι του Πούτιν στην Αθήνα από την βίλα στην Βούλα που τον φιλοξενεί κάθε φορά που επισκέπτεται στην Ελλάδα θα αγναντεύει την θέα στον Σαρωνικό με τον Ιβάν Σαββίδη να του μεταφράζει τους τίτλους των πρωτοσέλιδων που θα τους εξηγεί τρέμοντας ο Βασίλης Μουλόπουλος, ενώ πιο χαλαρός ο Γιώργος Τσίπρας θα απολαμβάνει την παγωμένη βότκα του.
Τα καλύτερα έρχονται…πηγη: http://kourdistoportocali.com/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου