Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!Η ΡΩΣΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!ΧΑΡΑΚΤΉΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ‘’ΣΚΥΛΆΚΙ’’ ΤΟΥ ΡΏΣΟΥ ΗΓΈΤΗ Β. ΠΟΥΤΙΝ!!!

Χαρακτήρισαν τον Ερντογάν ‘’σκυλάκι’’ του Ρώσου Ηγέτη Β. ΠΟΥΤΙΝ!!!


«Η Ελλάδα αν θέλει να απευθυνθεί σε κάποιον ώστε να υπάρξει σοβαρή διαμεσολάβηση και μείωση των εντάσεων στις σχέσεις της με τη Τουρκία οι οποίες τείνουν να γίνουν πολεμικές, αυτή είναι η Ρωσία»,αυτή είναι η εκτίμηση των ειδικών του Κρεμλίνου,οι οποίοι χαρακτήρισαν τον Ερντογάν ‘’σκυλάκι’’ του Ρώσου Ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.
Τα ελληνοτουρκικά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής στη διεθνή κοινότητα καθώς είναι πάντα εξαιρετικά επιθετική η Άγκυρα ως προς την Ελλάδα,μόνο που τώρα ο ρόλος της Μόσχας είναι καταλυτικός στις σχέσεις των δύο χωρών.
 «Αυτή που είναι σε προνομιακή θέση είναι η  Ρωσία και μπορεί να ενεργήσει ως μεσάζων. Η  σχέση της Μόσχας με το ΝΑΤΟ είναι σε αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτα μαύρο ή  άσπρο στις διεθνείς υποθέσεις» ,τονίζει ο αναλυτής.
Η ΜΟΣΧΑ σε σχεση με την Ελλάδα ενώ οι δύο χώρες είναι απίστευτα κοντά σε πολλά ζητήματα , αλλά κυρίως λόγω ιστορίας, θρησκείας και κουλτούρας αναφέρει κλείνοντας.
πηγη https://olagossip.gr/sintaraktiki-idisi-torai-rosia-tini-cheri-voithias-stin-elladatora-
ΚΑΛΑ ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ...Μπορεί αυτή τη συγκυρία η ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι  τσουλάει...αλλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ κι ο αρθρογράφος αυτός.... Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου