Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΞΤΕ ΩΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Ο ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ
 
(ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΑ... ΤΙΝΑΖΩ...)

Έχω πολλές μέρες να απευθύνω τις σκέψεις μου... Σιγά τα λάχανα θα πείτε!
Δεν διαφωνώ ως προς τα λάχανα! Δυστυχώς έχουμε ...λαχανοποιήσει τον βίο μας 

Από που να αρχίσω και ως που να τελειώσω.Αναρίθμητη η θεματολογία των ημερών.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟΥΤΑ:

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ...ΨΗΦΙΣΑΝ!

***Όπως προβλέπονταν κανένα πρόβατο...βου ή ...βολευτικό δεν λάκισε από τους 153 συριζαιους ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΈΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ! Τουτέστιν ...εχεσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις!ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ... ΑΞΙΟΤΑΤΟΙ διότι μα ούτε ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να τσινήσει... υπεραμυνόμενος της δικής του άποψης ..ΌΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ. 
Γιατί αυτή η αρλούμπα;
Μα αρλουμποειδή δεν είμαστε ΟΥΛΟΙ μας;.. ΕΔΩ & ΣΑΡΑΝΤΑ συνεχή χρόνια τουλάχιστον;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... έστω κι αν κραυγάζει ο ερασιτέχνης-ακατάσχετα φλυαρος ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ  Κυριάκος Μητσοτάκης!
Είναι χαμένος από χέρι... Το Μητσοτακέϊκο ...ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ!!! ΠΙΑ!

***Εκτός ατυχήματος ο Τσίπρας δεν πρόκειται να φαγωθεί. Θα
 είναι επίσης κι ο επόμενος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... όταν κι όπως γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ.
Μην παρασύρεστε από στημένες ...δημοπσκοπήσεις της πλάκας!
*** Δηλαδή κι αν ο Τσίπρας ξαναβγεί πρωθυπουτγός εις τι θα ευτυχήσει ο ΛΑΟΣ;
Μην κάνετε αφελείς ερωτήσεις...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... 

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΡΜΩΝ...

*** Κοιτάξτε..Η πολιτική των τελευταίων ετών είναι σαρδανάπαλη... Χωρίς κανένα ιδανικό, χωρίς καμία φλόγα... πολιτική δεν τσουλάει! Το βλέπετε.
ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ...πια ..χρόνια! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... ΑΥΤΟΥ... 
ΑΠΟ ΕΦΟΔΙΑ ...ΤΖΙΦΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ από τις νεότερες γεναιές... πολιτικών νεότερης φουρνιάς που μας κουβαλούνται.ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
***Από την άλλη μεριά οι οπαδοί τους και κωλοσφογγάριοι τους δεν πάνε παρακάτω...ΙΔΙΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΤΑΡΊΦΑ ΕΊΝΑΙ... Το ίδιο χυδαίοι είναι...

ΑΜΦΙΒΆΛΛΕΤΕ; Καλέ γιατί; Λέω μαλακίες; Αποδείξτε το!
Συνέχεια ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ...Μεχρις ότου προπονηθείτε για να με αντιμετωπίσετε!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

  

Αν ξερατε τι κόλπα εφαρμοζονται με τους ...Αγίους...θα τα κάνατε ολα λιμπα...και ορθοδόξως!


ANATΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Δείτε τί συμβαίνει σε όσους ασπάζονται την άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής!!!

XERI
Στην ιερά μονή της Σιμωνόπετρας φυλάσσεται και το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής…
Την εποχή που πρωτοπροσκύνησα το αδιάφθορο χέρι, αυτό παρουσιαζόταν γυμνό πάνω σε ένα κόκκινο βελούδο, όχι δηλαδή μέσα σε μια θήκη, όπως αφήνει να εννοηθεί η φωτογραφία.
Απόγευμα στο αρχονταρίκι της μονής Σιμωνόπετρας, ο αρχοντάρης διηγείται περί του αγίου λειψάνου σε ομάδα προσκυνητών.

Eπίδειξη «πολιτικής ορθότητας» από τον Σύριζα: Ζητεί γονεϊκά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια!


Eπίδειξη «πολιτικής ορθότητας» από τον Σύριζα: Ζητεί γονεϊκά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο υπό τον τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του, ζητεί γονεϊκά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια!» αναφέρει τα εξής:Για να μην… ανησυχείτε, σας πληροφορούμε ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ  να φέρνει ένα νέο (χειρότερο) Μνημόνιο, το οποίο θα βυθίσει ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό στον βούρκο της ανέχειας, αλλά πιστό στην αριστερή του συνείδηση ζητεί γονεϊκά δικαιώματα για τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων!
«Την ώρα που ως κυβέρνηση υπερασπιζόταν στη Βουλή ακόμα ένα σκληρό Μνημόνιο για την κοινωνία, ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ περί άλλα τυρβάζει και ασχολείται με την ομοφυλοφιλική κοινότητα, σκοπεύοντας ουσιαστικά να αλλάξει όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την οικογενειακή δομή ως βάση της κοινωνικής και εθνικής συνοχής.
Με αφορμή τη 17η Μαΐου 1990, όταν η επιστημονική κοινότητα σταμάτησε να θεωρεί τον ομοφυλόφιλο σεξουαλικό προσανατολισμό ασθένεια, το κυβερνών κόμμα βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί για πολλοστή φορά με τις προσφιλείς ομάδες του (λεσβίες, γκέι, αμφί, τρανς κ.α.), εξαντλώντας στο πεδίο αυτό, που εν τέλει αφορά κυρίως την ιδιωτική ζωή του καθενός, τις κοινωνικές ευαισθησίες του.
Τάσσεται επίσης υπέρ της υιοθέτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, κόντρα σε όλες τις επιστημονικές έρευνες.
Ο κύκλος των πρώτων σημαντικών νομοθετημάτων οφείλει να κλείσει σύντομα με τη νομική αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου, τη ρύθμιση για τα μεσοφυλικά (intersex) παιδιά και τα ενήλικα άτομα, τα πλήρη γονεϊκά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Αφού, επιτέλους, μάθαμε (τρόπος του λέγειν…) την… ερμηνεία στα Ελληνικά του μέχρι στιγμής ακαταλαβίστικου όρου «intersex», βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει και με το παραπάνω για την δικαίωση των απαιτήσεων των διαφόρων «φυλών» των ομοφυλοφίλων. Ακολουθώντας την γνωστή μέθοδο του «σαλαμιού», αφού αρχικά προχώρησε στην ψήφιση του περιβόητου «συμφώνου συμβίωσης», τώρα ξεδιπλώνει  κι άλλο φύλλο από την ατζέντα αποδόμησης της παραδοσιακής δομής της οικογένειας, τασσόμενος ανοιχτά υπέρ της υιοθέτησης παιδιών από ζεύγη ομοφυλοφίλων.
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι σε αυτή την νέα επίδειξη ισχύος από το οπλοστάσιο της «πολιτικής ορθότητας», η ΝΔ θα είναι (άμεσα ή έμμεσα δεν έχει σημασία) συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων «προοδευτικών δυνάμεων» (και) στο ζήτημα αυτό. Ο «αντιρατσιστικός νόμος», το τζαμί στον Βοτανικό και το «σύμφωνο συμβίωσης» αποτελούν παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος που προμηνύουν ένα ανάλογο μέλλον, καθώς στην κοινωνική θεματολογία ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός έχουν κοινή σύμφωνη άποψη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epideijh-politikhs-orthothtas-apo-ton-suriza.-zhtei-goneika-dikaiwmata#ixzz4hUlJUEZa

ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΕΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στην Χούντα του Μνημονίου! ΒΙΝΤΕΟ


Άμεση προσφυγή της Χρυσής Αυγής σε ΣτΕ και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ακύρωση του Μνημονιακού νομοσχεδίου
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε από το περιστύλιο της Βουλής την απόφαση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους μια παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία και να προσφύγουν άμεσα για την ακύρωσή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου