Σάββατο 27 Μαΐου 2017

NA GIATI H ELLAS EINAI ATHANATH!

Ο Φιλοποίμην είχε πάει στο Μαντείο μετά από «πρόκληση» του...
Ρωμαίου Φλαμινίκου.
Mια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται, που φέρεται να ειπώθηκε από την Πυθία, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και για πολλούς θεωρείται λίαν επίκαιρη!

Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην, είδε την διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου, κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες.

synistatai...na diabastei!

Οι καλόγεροι “πάσχουν” από…άκρατον υγεία μακροβιότητας. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Πριν προχωρήσω στην επί μέρους παρουσίαση των θαυματουργών βοτάνων επί των ουσιών των οποίων στηρίζεται και η σύγχρονη Φαρμακολογία-φαρμακοβιομηχανία, μια και τα περισσότερα σκευάσματά της προέρχονται από τα βότανα που υπάρχουν γύρω μας και μέσα στην κουζίνα της γιαγιάς μας.


Οι καλόγεροι “πάσχουν” από…άκρατον υγεία μακροβιότητας . Κι ασφαλώς δεν είναι τυχαίο.Το διατροφικόν του μοναχού, που παίζει κύριο ρόλο στηρίζεται σε προϊόντα της φύσης ( και στη νηστεία) που σημαίνει ότι οργανισμός του μοναχού δεν εκτίθεται στους κινδύνους οξείδωσης, που εκτίθεται ο άνθρωπος των πόλεων σήμερα. Ας πούμε μια αλήθεια που επιμένουμε να παραβλέπουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου