Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Συνδικαλιστές -αγωνιστές επαγγελματίες  δημοσιογράφοι αγωνιούν για το φαινόμενο των συντακτών του Διαδικτύου  και προτρέπουν τα όργανά τους να δράσουν αποφασιστικά. Στο ιντερνετ μπήκε μια στρατιά ανθρώπων που εργάζονται στα διάφορα sites ή portals, που ελέγχονται από μεγαλοεκδότες και οι οποίοι δεν καταβάλουν στους εργαζόμενους ούτε τα στοιχειώδη.
Χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, -ΠΟΕΣΥ- διοργάνωσε ημερίδα, όπου ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις για τους συντάκτες του διαδικτύου. Φιλοξενούμε σήμερα μερικές από αυτές προς διδαχήν... . Οι καιροί όμως ου μενετοί.  Οι επαγγελματίες του Τύπου ήδη ξεσηκώνονται ..Καιρός και οι μπλογκερς- ενημερωτες, να πάψουν να σφυρίζουν και να αυτοιδονίζονται... Με την ευκαιρία ευχαριστούμε για την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Θα απαντήσουμε στον καθένα-κάθε μια- ξεχωριστά και στις όποιες εύλογες απορίες διατυπώνονται. Προς το παρόν αυτό που θέλουμε είναι η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ενδιαφέροντος . Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε καθ΄οδόν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ. Δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες -το υπογραμμίζουμε εμφαντικά για τον φόβο των Ιουδαίων- Η press-bank... ασκεί συντονιστικό ρόλο και μόνο. Στείλτε το μήνυμά σας στο info@press-bank.gr .. ΤΩΡΑ!
Και μην μας ρωτάτε τι θα γίνει με το θέμα της ανωνυμίας ...Να ένα θέμα που τίθεται... που θα το κουβεντιάσουμε ΟΛΟΙ.. Αλλά πιστεύει κανείς ότι είναι ανώνυμος... ; Οι σέρβερς και δεκάδες άλλοι μας ξέρουν... Απλά για το θεαθείναι προσποιούμαστε προς το κοινό ότι είμαστε ...ανώνυμοι και κανείς δεν μπορεί να μας  μάθει ..
Θα τα πούμε όμως όλα. Προς το παρόν σπεύσατε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον... Το καζάνι βράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου