Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

 Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!... Είμαστε -νομίζουν- ... ΕΝ ΤΑΦΩ!
Όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει τι γίνεται σ΄αυτόν τον προαίωνιο βράχο που λέγεται ΕΛΛΑΣ!..Οι Αλλεμάνοι, οι Ούνοι, οι Γερμαναράδες πάντα γούσταραν αυτόν τό τόπο.( Ζουν σε μόνιμη συνεφιά .. ενώ εμείς σε άπλετη ηλιοφάνεια.. Και παρά το ότι δέχτηκαν την ελληνική -ανεπανάληπτη- κουλτούρα ...παραμένουν.. στη ζωώδη κατάσταση των Ούνων!.. Να είναι,δηλαδή, άρπαγες του ιδρώτα και βιός του διπαλναού τους!.. Αυτή την πορεία έχουν οι Γερμανοί στην ιστορία... του. Να επιτίθνεται στον διπλανόβ τους! Να τον ΚΛΕΒΟΥΝ... Κατέστρωσαν δυό παγκοσμίπους πολέμους... Τον πρ'ώτο και τον δεύτερο... Στείνουν τώρα το σκηνικό του Γ! Παγκοσμίου πολέμου 
Θα πάρουν άλλο ακόμη ένα μάθημα.. 
Ο τέως, φαιδρός Κίζινγκερ, υπουργός Εξωτερικών... της μαφιόζικης Αμερικής, (ΗΠΑ)  ζήτησε ο μπάσταρδος τη ΘΑΝΗ των Ελλήνων!.. διότι αποτελούμε..ΕΜΕΙΣ οι Πανέλληνες αγκάθι... στη σχέδια των Αμερικάνων για παγκοσμιοποίηση! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΚΑΘΙ! στα σχέδια των ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ της οικουμένης!
Λάθος πόρτα χρτυπάνε οι μάσταρδοι της άφρονης  Παγκοσμιοποίησης..που φαντάζονται.
Υπαρχούσης της Ελλάδας , των ..παλαβών Ελλήνων... τίποτε δεν θα τσουλήσει στον πλανήτη αυτό!.. Κι ας το κατραλάβουν... όσοι μπορούν να καταλάβουν..


Οι Πανέλληνες  θα σαρώσουν το ΣΥΜΠΑΝ... Δεν είναι τυχαίο, που σε πολλά δικά μας sites βάζουμε ΚΡΑΝΗ, και πολεμικές ιαχές και προβλέψεις για αθλίους που επιδιώκουν να ΧΑΨΟΥΝ.. την Ελλάδα!
ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΟΎΝ  άπαντες! 
Είναι χαρακτηριστικό πως ο REAL EM.. ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου...δίνει μια σημαντική μάχη-ίσως το μόνο Ραδιόφωνο...με τέτοια πολεμική ..άγρια σταση, Τον αν... ακαλύψαμε τυχαία.. και λέμε απλά. Μπράβο...Σε όλους τους; ανθρώπους αυτούς του REAL F.M .. Νομίζουμε πως είναι ο μόνος Ραδιοφωνικός σταθμός με τέτοια λαλιά. Δεν χαμπαρίζει σε ουδένα... για όσα άθλια απεργάζονται οι μπάσταρδοι Γαλλίας- Γερμανίας- ΗΠΑ!
Μάλιστα δε εκπέμπει και ηχητικά μηνύματα της κατοχικής περιόδου.. Κι είναι χάρμα!...
Ναί λέμε απλά:... Οι ΄Ελληνες... σήμερα, θα ξεχαρμανιάσουν τον κάθε κερατά της Ευρώπης και ΗΠΑ... πως δα νόμισε ...ονειρεύτηυκε ότι μπορεί να βάλλει στο χέρι την Ελλάδα, δηλαδή ποιόν; Τη χώρα που.. που έφτιαξε-έστησε τις άλλες ..παρδαλές χώρες.. τη δική τους ...χώρα;
Ε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ... και το ελληνικό πήδιγμα.. σας έρχεται σούμπιτο... ΣΗΜΕΡΑ! 
  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου