Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.. Έχει δικαίωμα, μοίρα υπό τον ήλιο το παιδί, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου,Μόνο ..που αυτή θα πάρει εκπομπή.. ενώ τα δικά μου παιδιά  ΟΧΙ... που τα θεωρώ και αξιότερα φυσικά...
Να γιατί επιμένουμε ότι δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα, εφόσον δεν ξεριζώσουμε από μέσα μας νοοτροπίες και προστυχιές , σαν κι αυτές με την κόρη του του Σαλαγκούδη..Κι ομως το παιδί δικαιούται να φτιάξει το μέλλον του... Και το ευχόμαστε , όπως και στα παιδιά όλου του κόσμου..αλλά, θα υπάρχει πάντα ένα πικρό...αλλά!

ΤΑ... ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Συντάχθηκε απο την Kagkelaria Στις .
salagoudi-mamalakis
Το τράβηξαν από δω, το τράβηξαν από κει, εκπομπή πήρε η κόρη του πρώην υπουργού Σαλαγκούδη,
Ανθή, η οποία όπως φάνηκε, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ αναφέρει μεταξύ των άλλων:
Ένα νέο, καθημερινό μαγκαζίνο με τον τίτλο «136» θα παρουσιάζουν κάθε απόγευμα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.15 έως και τις 21.00 μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ ο Γιάννης Δάρρας και η Ανθή Σαλαγκούδη. Μαζί τους θα βρίσκεται καθημερινά στο στούντιο και ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης.
Στην εκπομπή – η οποία είναι μια παραγωγή της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ – οι παρουσιαστές μαζί με τους καλεσμένους τους, θα μας πληροφορούν για ό,τι απασχολεί την καθημερινότητά μας σε πρακτικό – χρηστικό επίπεδο, ενώ δημοσιογράφοι της εκπομπής θα τροφοδοτούν τη συζήτηση με βίντεο στα οποία θα παρουσιάζουν ρεπορτάζ. Ο Ηλίας Μαμαλάκης θα προμηθεύεται τα καλύτερα προϊόντα και θα μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, συχνά μαζί με κάποιον προσκεκλημένο σεφ. Στη διάρκεια της ημέρας, θα κάνει on camera τις προμήθειές του για την κουζίνα.
Το τηλεοπτικό «σπίτι» της εκπομπής, είναι αυτό που δίνει και τον τίτλο της: το στούντιο της ΕΡΤ στη Μεσογείων 136. Το σκηνικό θα παραπέμπει σε ένα οικείο περιβάλλον, που θα κάνει τον τηλεθεατή να αισθάνεται ... σαν στο σπίτι του: μία μεγάλη κουζίνα, το σαλόνι με τους καναπέδες και το τραπέζι, στο οποίο θα κινούνται οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους.
Η εκπομπή θα περιλαμβάνει αρκετές θεματικές ενότητες, όπως:
Τεχνολογία – καινοτομία, ιατρικά θέματα, χρηστικές συμβουλές -«Μην πετάτε τίποτα» και πολτιστικά θέματα.
Στην εκπομπή θα υπάρχουν και πολλές ζωντανές συνδέσεις μέσω skype αλλά και με ανταποκριτές απ΄όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου