Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Tον πιάσανε να δουλεύει για δημοσιογράφο.....
Καλό... Ως γνωστόν οι δημοσιογράφοι εκτός από τού ότι οι ίδιοι , είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι και  πράκτορες-λόγω της φύσης της δουλειάς-διαθέτουν και συνεργάτες πράκτορες ..όπου βρούν.. Φαντασθείτε να έχεις πράκτορα μέσα στο απόρθητο....άντρο της CIA... Βγάζεις λαυράκια.. Δεν ξέρουμε αν ο ΄Ελληνας πράκτορας έβγαζε κανένα φραγκάκι από τη συνεργασία του με δημοσιογράφο ή το έκανε για την ψυχή της μάνας του... Το βέβαιον είναι ότι στην Αμερική συχνά οι δημοσιογράφοι για να εξασφαλίσουν κάτι αποκλειστικό, πληρώνουν τους πληροφοριοδότες τους!!! Στην Ελλάδα το "στυλ" αυτό είναι σπάνιον έως ανύπαρκτον..

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...



Φυλακή ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA για "διαρροή πληροφοριών".... σε δημοσιογράφο! Ο Τ.Κυριακού, ένας σπουδαίος πράκτορας της CIA..αλλά!

Μετά τον σπουδαίο κατάσκοπο υπέρ της Ελλάδας, Λάλα , που σήμερα ζει κάπου στην Καβάλα, τώρα οι Αμερικάνοι συνέλαβαν κι άλλον ΄Ελληνα , τον Κυριακού... 
Ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA θα μείνει 30 μήνες στη φυλακή επειδή διέρρευσε πληροφορίες -όνομα πράκτορα- της υπηρεσίας σε δημοσιογράφο. Ο Τζων Κυριακού -δεξιά στη φωτό-  θα δικαστεί στις 25 Ιανουαρίου και με βάση την συμφωνία που έχουν κάνει οι δικηγόροι του θα περάσει τους επόμενους 30 μήνες της ζωής του στη φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου