Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013


ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ-ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΑΕΙ-ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ


ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ EUROVISION ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ!!! 

Με το τραγούδι «Identitet» των Adrian Lulgjuraj και Bledar Sejko θα συμμετάσχει η Αλβανία στον θεσμό της Eurovision. Το τραγούδι αυτό, ανεξάρτητα από το αν θεωρείται περίπου το ίδιο με εκείνο, με το οποίο συμμετείχε η Σερβία το 1988, περιέχει στοιχεία, όπως τόνισαν και οι δημιουργοί του, από χώρους της Αλβανίας του νότου και ειδικότερα της Τσαμουριάς. Η διακίνηση ιδεών επιβάλλεται αλλά δεν μπορεί να προσβάλλεται η ιστορία ενός τόπου, όπως η Θεσπρωτία, και να αμφισβητείται η εθνική της υπόσταση... Ο πολιτισμός, αν δεχθούμε ότι τα τραγούδια, που συμμετέχουν στη Eurovision έχουν πολιτιστικό χαρακτήρα, δεν πρέπει να διχάζει, αλλά να ενώνει.

ΤΑ ...ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ: Φωνάζουμε γιατί κάνουν την πάπια οι μεγιστάνες μας. Κερδίζουν ασφαλώς από την κρίση, όταν οι άλλοι δεν έχουν να πληρώσουν τα φάρμακα τους... Για δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ και θα φωτιστείτε... Και θα καταλάβαιτε γιατί τα λαμόγια μας ξεζουμίζουν:

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ εχουν ψιλουλα ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! 
Κι έπειτα λέμε γιατί βούλιαξε η Ελλάδα!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ο βιομήχανος Νικόλαος Μάνεσης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 30.714, 52 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.870, 11 ευρώ.
Ο εφοπλιστής και μιντιάρχης Ιωάννης Αλαφούζος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.160, 40 ευρώ.
Ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 18.217, 41 ευρώ.


Τα εκκαθαριστικά σημειώματα των Κόκκαλη, Βγενόπουλου, Αλαφούζου και Μάνεση φέρνει στο φως το... περιοδικό Unfollow στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για την προκλητική φοροασυλία που απολαμβάνουν οι Έλληνες ολιγάρχες.

Ένας τραπεζίτης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ένας επιχειρηματίας, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ένας εφοπλιστής/καναλάρχης, ο Γιάννης Αλαφούζος, κι ένας βιομήχανος, ο Νίκος Μάνεσης, δηλώνουν, όπως προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα, ατομικό εισόδημα από 18.217,41 ως 30.714,52 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου