Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


ΙΔΟΥ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 42 δευτερόλεπτα
* **ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΜΑΣ ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ!* *Είναι ναζιστικό καθίκι, όπως και ο πατέρας του!* * **ΠΕΡΙΜΕΝΕ ..ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ... Γερμανοκαθίκι και Πρωθυπουργέ της Ελλαδας, εγκληματία και οινονομικέ δολοφόνε λαών..ΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΏΣΕΙΣ ΑΡΧΙΝΑΖΙΣΤΗ! Αυτός ο λαός θα καταγκρεμίσει την εγκληματική φύτρα των Ούνων-Αλλεμάνων.. Τι είπες;... πως δεν τρέχει τίποτε... με το λάθος που κάνατε , με το πείραμα ΕΛΛΑΔΑ;.. Και τα λάθη εσείς κατά την πλιατσικολόγα ηθική σας, δεν τα πληρώνετε; .. Καλά... έχεις πολλά να σπουδάσεις ακόμη με τους ΄Ελληνες... Ως φέρετρο... περισσότερα »

ΤΡΩΤΕ ΚΑΦΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ...

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 1 ώρα
TΡΩΤΕ...ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ! *Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”* ** *Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά. Το cayenne είναι ένας από ... περισσότερα »

ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 1 ώρα
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠAΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!-ΦΡΙΚΗ! * ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Σ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ* *Η ερώτηση της βουλευτού κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου* ** *Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού, Θρησκευμάτων Θέμα: Βιβλίο αγγλικών της Α΄ Γυμνασίου* ** *Στις 07-09-2012 και με το έγγραφο με αρ. Πρωτοκ. 102710/Γ2 του ΕΝΙΑΙΟΥ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Π/ΘΜΙΑΣ & ∆/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ – ∆/ΝΣΗ ΣΠΟΥ∆ΩΝ ∆/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ -ΤΜΗΜΑ Α το οποίο κοινοποιήσατε σε όλες τις ∆ιευθύνσεις ∆/θµιας Εκπ/σης, στα Γραφεία Σχολικών Συµβούλων, στις Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις Εκπαίδευσης και περιέχει ... περισσότερα »

Χωρίς τίτλο

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 1 ώρα
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:το φιλαρακι ...του αλήστου μνήμης βρέφους... Λαλιώτη! ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ...ΚΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ! "ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ"! (ΒΙΝΤΕΟ) [image: Kostopoulos] *Άλλος έχει πηδήξει την μισή Αθήνα (βλέπε Τατσόπουλος) κι άλλος δεν πηδάει καθόλου (βλέπε Κωστόπουλος)! * *Ο Μάρκος Σεφερλής πήρε τη θέση του παρουσιαστή και ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις του.* *"Ξεκίνησα τη σεξουαλική μου ζωή στα 15 και 3/4. Την πρώτη φορά μου πήρε γύρω στο ενάμιση με δύο λεπτά. Είχα τελειώσει πριν ξεκινήσω. Έκανα πολύ προπόνηση μόνος μου σπίτι" είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστό... περισσότερα »

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 1 ώρα
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!ΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! [image: CyprusMoneyL] *ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΡΕ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"!* *"Ξερογλείφονται" οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κύπρου και πλέον απροκάλυπτα δηλώνουν την πρόθεσή τους να τα αρπάξουν για ένα "κομμάτι ψωμί".* *Ο ίδιος ο επικεφαλής του Eurogroup, Ολλανδός Γ. Ντάισελμπλουμ, ζήτησε πριν λίγο να δημιουργηθεί "ειδικ... περισσότερα »

Χωρίς τίτλο

reporterABCστοNEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεωνΠριν από 1 ώρα
*ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ* Απάντηση ΥΦΥΠΕΞ Κ.Τσιάρα σε επίκαιρη ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΘΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Ιδού η απάντηση του κ. Τσιάρα.. στη Βουλή: Κυρία συνάδελφε, η συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση έχει απαντηθεί αρκετές φορές. Η ελληνική Κυβέρνηση ακολουθεί μία πολιτική που έχει χαραχθεί μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Αναφέρατε κι εσείς ότι, από το 1995, συνήφθη η ενδιάμεση συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για ε... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου