Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ



ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (από τους αναρίθμητους που υπάρχουν ) ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ... 1.000.000 ευρώ... για την τιμή και την υπόληψή του..Σαν λίγα δεν ζητάει ο βλάξ... Γίγας , που είναι αμφίβολο αν τον ξέρει και η μάνα του;
ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΦΡΟΝΟΙ ΚΙ ΑΝΟΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!...
Αλλα με τον ...πνευματικό όγκο που αντιπροσωπευει αυτος ο Χαριτάτος, τι περιμένεις; Με ποιά κότσια και δημοσιογραφικά φόντα αποτιμά την τιμή του τόσο φθηνά; Του λέμε απλά ότι θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο ...Υπ΄όψιν ότι τους διαδίκους δεν τους γνωρίζουμε! Κι μην τολμήσουν να γνωριστούν μαζί μας!

Ενώπιον του ελληνικού δικαστηρίου θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με το Σπύρο Χαριτάτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. 

Ο Σπύρος Χαριτάτος εγείρει αποζημιώσεως ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Αργυρώ μετά από όσα ισχυρίστηκε η τελευταία για τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, στην πρωινή εκπομπή στην οποία ήταν συνεργάτες.

«Είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν ως το διασυρμό», φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο Σπύρος Χαριτάτος. Μέσα στην εν λόγω αγωγή αναφέρεται επίσης: «Φέρομαι ότι είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της, να τη βασανίζω με καψόνια. Αναγκάζομαι να αποκαλύψω λίγα από τα πράγματα που γνωρίζω και που ποτέ δεν θα αποκάλυπτα, πλην όμως οφείλω να προστατεύσω την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια, καθώς δεν είναι ηθικό και δίκαιο ένας δημοσιογράφος - παρουσιαστής να διασύρεται τεχνηέντως και ευθέως ως "βασανιστής" συνεργατών, και δη μιας γυναίκας, πράγμα που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό».

Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι ο δημοσιογράφος ενημερώνει πως αν και εφόσον λάβει τη ζητούμενη αποζημίωση σκοπεύει να διαθέσει εξ' ολοκλήρου το ποσό σε κοινωφελή ιδρύματα, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο «πραγματικός λόγος της αποχώρησης της Αργυρώς από την εκπομπή ήταν οι κακές σχέσεις της με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 όταν οι ιθύνοντας τήν απέρριψαν από την κριτική επιτροπή του Top Chef».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου