Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΕΙΔΗΣΗ!


ΟΙ ΑΛΑΦΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ στο παρδαλό blog  NEWSIT  ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!..

Kαλά άπιαστος ο θεατρίνος  news show man,  κεφαλονίτης Ευαγγελάτος ,...Έπειτα λέμε γιατί ολοένα και φτωχαίνει η δημοσιογραφία... Αμ με τους άσχετους (τύπου Ευαγγελάτου, Αυτιά, Τριανταφυλόπουλου ..που μπήκαν από τα παράθυρο στον Τύπο και μας δουλεύουν, τι περιμένεις;
Δείτε την είδηση που γράφουν σήμερα φαρδιά-πλατιά...

Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Το αποκάλυψαν στον αέρα οι συνεργάτες της!




Η ίδια προσπάθησε να το αρνηθεί αρχικά, όμως...
Επικαλούμενοι το δημοσίευμα ενός περιοδικού που έγραφε πώς εθεάθη σε μαιευτήριο, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας την "στρίμωξαν" προκειμένου να παραδεχτεί στον αέρα ότι είναι έγκυος. Όταν απάντησε πως δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει τις φήμες, όλοι άρχισαν να της δίνουν συγχαρητήρια και ευχές.



Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έπεσε σήμερα στην παγίδα των συνεργατών της και μέσα από τη Μεσημεριανή Μελέτη μάθαμε όλοι ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Νάναι καλά το "γκαστρωμένο" κορίτσι, αλλά εμείς όλοι οι άλλοι εις τι φταίμε...; Θα πείτε σκορδοκαϊλα μας...Δεν ευθύνεται η κυρία αυτή ασφαλώς για τα χαζά των ηλιθίων που την κάνανε είδηση... 
 Καλή λευτρεριά, κούκλα μας,  και προ παντός να αγωνιστείς να γίνεις καλή μάνα. Αυτό το έχουμε πράγματι ανάγκη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου