Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΤΣΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:


ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ...ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ BLOGS!..MΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΜΟΡΦΑ...(2006) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΕ ΑΔΟΞΑ ΑΠΟ  ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ  πλαστικούς-φαύλους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ της T.V..βασικά λίγο ή πολύ γνωστά ..τσιμπραγκαλα του Τύπου!

Η  λαμογιά είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ ..Σ΄αυτά τα υποκείμενα (άνω) πολλοί δημοσιογράφοι  πρόσφεραν γην -υδωρ και υπηρεσίες ..εξωραϊαμού της φούσκας που αντιπροσώπευαν! .. με αποτέλεσμα σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΣ να θρυνούμε την κατάντια της Ελλάδας..ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ..πνεύματος και άφθονης διούρησης  τυχοδιωκτισμού! Κάνουμε λάθος;.. Αντε...ντε τολμείστε ΡΕ να το πείτε!
Κι όμως οι bloggers μπορούν να ανατρέψουν τη μούργα των επαγγελματιών δημοσιογράφων!...Που αίφνης ανακάλυψαν την ιντερνετική δημοσιογραφία, την οποία επί πολλά έτη έφτυναν-μέχρι χθες-  και συνεχίζουν ..ακόμη ..να τη φτύνουν μερικοί... αναχρονιστικοί!
Η μεγάλη πλάκα είναι ό,τι και να κάνουν... βρίσκουν τα κοθόνια ..τελικά ευτυχία ..επαγγελματική ΜΟΝΟ ..ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΧΑΡΜΑ!
Κι αυτό κάτι λέει... για πολλους από μας που ξεκινήσαμε την ελευθεροφροσύνη από το διαδίκτυο... 

Για τους ερασιτέχνες της ενημέρωσης μπλογκατζήδες...το ανάγνωσμα! Καιρός είναι:

Είδατε; Σας τα λέγαμε από το 2004! Σκατά έχει γίνει το ενημερωτικό διαδίκτυο...
Η επέλαση των σκατοδημ-οσιογράφων του ημερήσιου Τύπου, με τα θλιβερά ψυχο
ιδεογραφήματά τους και τις ιδιοτέλειές τους φυσικά, κατάντησαν το ενημερωτικό
μπλογκινγκ σαν τα μούτρα τους ..βασικά παλιά μας τέχνη κόσκινο... Αυτό πάντα πουλούσαν..αυτό ξεπουλάνε ...τώρα από τις ιστοσελίδες του. Κάθε πονεμένος και πουλημένος πριν δημοσιογράφος, ήλθε να ακουμπήσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Θεωρητικά δικός του χώρος, όχι..όμως  δικός σου μίστερ blogger ..διότι απλά εσύ είσαι ορίτζηναλ στουρνάρι σε θέμα ενημέρωσης (και όλων των ντεσού, τσιμπραγκάλων που περιβάλλει τον χώρο)...Όμως σου τη βίδωσε , πως δα υπάρχεις εν ζωή ...Εσύ μέχρι χθές ο παντάπασι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ σε όσΑ ΕΊΧΕς ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ..έως τη στιγμή που σου κατέβηκε να κάνεις και ενημέρωση...
Ο δε πρωτοπόρος- OΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ blogger, όπως ήσουν εσύ στο θεαματικό ξεκίνημά
σου, καβάλα στο άτι του Δον Κιχώτη.. που καταθορύβησε κι έσκιαξε τους επαγγελματίες
της δημοσιογραφίας... οι οποίοι τεκλικά είναιθ επικυρίαρχοι του χώρου! Του δικού σου
χώρου άφρονα .. Και πως όχι; ..Οταν αγνοούσες την ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ της πραγματικότητας
εσύ μας μιλούσες... περί του ιερού δικαιώματος της ανωνυμίας.... Τουτέστιν ΑΡΧΙΔΙΑ
ΕΚ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ! (καλαβρέζικα)...
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ξέρει και γι αυτό και σιωπά πάνω από ένα χρόνο!
Επιχαίρει διότι οι επαγγελματίες του Τύπου σου τρίψανε τη μούρη... Ευαγγελάτοι, Βαξεβάνηδες, Χαρδαβέλλες Χατζηνικολάου, κι άλλες τρίχες...σας καπέλωσαν στο διαδίκτυο...
Έχεις να πεις τίποτε; και θα συνεχίσεις να αυτοιδονίζεσαι με την ταμπέλα του ιστού σου; "Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ", .."ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ" . "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ". κ.λ.π.( μέχρι και μπλουζάκια βγάλανε κάποιοι αφελείς τύποι) Ποιόν κοροϊδεύεις μωρέ;

Ο μόνος δρόμος για τον οραματιστή-ενημερωτή (έστω και της πλάκας, αν το είδος συνεχίζει να υπάρχει) blogger, έτσι όπως πρωτοβγήκε γύρω στα 2006 κυρίως, είναι  ένας ..και μονόδρομος.:Να λέει την αλήθεια χωρίς τις παιδικές του ιδεοληπτικές κομματικές εξαρτήσεις του... Διαφορετικά θα σέρνεται στο μύλο που άλλοι αλέθουν..Δείτε το πανόραμα του ελληνικού σημερινού διαδικτυακού χώρου και θα καταλάβαιτε. Και χαρείτε τη θλιβερότητά σας! Την πτώχεια σας!Κι αφού συνειδητοποιήσετε τα όσα διαπράξατε πράξατε τα δέοντα... Αν τα δέοντα σας λένε να ευλογείτε τις ξωφλημένες πολλαπλώς, κομματικές ιδεοληψίες , να το κάνετε...
Ειδικά δε οι εξαρτημένοι κομματικά bloggers, οφείλουν να προσέξουν τη λεπτομέρεια. Σήμερα η περίπτωση της μεγαλύτερης εν ζωή Ελληνίδας ΠΟΙΉΤΡΙΑΣ, Δημουλά διδάσκει πολλά. Τα μπάσταρδα της εφημερίδας ΝΕΑ -πάντα ήταν μπάσταρδη δημοσιογραφικά η εφημερίδα αυτή...σε ολάκερη την ιστορία της...
--Δεν μπορώ να βρώ μπαγκάκι, να ξαποστάσω στην πλατεία Κυψέλης , είπε απλά η Δημουλά .. Τα κατέχουν οι λαθραίοι ...μετανάστες ..Αμάν πια! είπε η η μεγάλη , αισθαντική  Ελληνίδα ποιήτρια!
Και πέσανε όλα τα εξαρτημένα θλιβερά ,αριστερόφρενα μπλογκς να τη φάνε...
Αυτή είναι η κατάντια σου μίστερ blogger... που παριστάνεις και τον ενημερωτή!.. Πως μωρέ να σηκώσεις το βάρος μιας ενημέρωσης, όταν στην προγενέστερη άθλια, ζωή σου, ήσουν  ΤΙΠΟΤΑΣ; Και ξάφνου, στήνοντας μια ιστοσελίδα συνειδητοποίησες πως κάτιτις κάνει , πως κάτι είσαι.
Ναι με την ιστοσελίδα σου κάτι είσαι... αλλά μπλοκάρεις .. Λογικά... Απλά δεν έχεις περιεχόμενο, βάθος και ουσία. ..και σταθερά κοτσανολογείς..Δες το ιστολόγιό σου!...που θαρρείς πως είναι και το καλύτερο! Της πιάτσας! Αρχίδια είναι... Θυμήσου, αν έχει κάποια ηλικία... πως και πότε σε καπέλωσαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι-τραχανάδες βέβαια-χαζοχαβιόληδες της τηλοψίας... κυρίως αλλά... σε καπέλωσαν! Γι αυτούς τους τηλεοπτικούς και παντάποασι ΚΟΥΦΙΟΥΣ , έχουμε άλλο μπερτάχι... Άκου τώρα ο Ευαγγελάτος, Ο Χαρδαβέλιους,  και η σουπιά Γιώργος Λιάνης ... του ΠΑΣΟΚ , Ο Χατζηνικολάου κι άλλο ευκαιριακό δημοσιογραφικό...υλικό να δουλεύουν ..το ελληνικό πόπολο...

ΟΣΟΙ, εσείς ,όσες Κυρίες και κύριοι διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα , μέλη της Ε.Σ.Δ  ή όχι... ξέρετε πως ορθοτομούμε και πως ...επι τέλους, σεβόμενοι την ιερή ενημέρωση δεν ανήκουμε σε κανένα κομματικό μαντρί. Ο ορίτζηναλ δημοσιογράφος-ενημερωτής δεν ανήκει σε κανέναν ΠΟΥΣΤΗ, παρά μονάχα στον λαό του.
Έτσι βλέπετε εδώ μια άγρια πολεμική μας κατά της αριστεράς . Και θα συνεχίσουμε αγρίως. Η αριστερά είναι παραμύθιον... και ζητήσαμε από τους γνώστες να μας πουν τι ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..., τι καλαμπούρι είναι επί τέλους! Δεν το έκαναν ..διότι απλά ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ τι εστι αριστερά!
Δεν είμαστε -θεέ και Κύριε- αντικομμουνιστές... Γίναμε πριν από μερικά 3-4 χρόνια ..όταν βλέπαμε τους κουκουλοφόρους τους ...(ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ) να διαλύουν την Αθήνα κ.λ.π. με τα αλλεπάλληλα εγκλήματά τους!  Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι οι εν γένει αριστερόφρονες έλκουν ιδεολογικά από το κατακρεμνησθέν Σοβιετικό καθεστώς... ..Τα παιδιά δεν έχουν ελληνική ιδεολογία... Εκ Σοβιετίας πηγάζουν... που όμως η Σοβιετία έχει διαλυθεί! ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ... Αλλά οι ΄Ελληνες ανεγκέφαλοι ...επιμένουν να μας οχλούν... με τους  άδειους όρχεις τους ..να  προκαλούν τους Έλληνες!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ... ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ .. του ρατσισμού! Πλην όμως ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ! Θυμηθείτε μόνο πότε και πόσες φορές οι Αριστεροπροοδευτικοί πήραν θέση υπέρ της Ελλάδος...Μία φορά θυμίστε μας ..  Κι εδώ είμαστε!
Είναι ή δεν είναι πεμπτοφαλαγγίτες οι Κωλοαριστεροί, προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ; ΑΠΑΝΤΕΊΣΤΕ , ...αν έχετε μπατζάκια, νιονιό και φιλότιμο!

Η ιστοσελίδα ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΏΚΕΙ.ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΓΚΑΒΙΩΝΟΥΝ! Θα λαλούμε τα πρέποντα!
Είμαστε ΝΑΙ θυμωμένοι... κατά των ιδεολογικών αυτών βανδαλισμών σε βάρος του ελληνικού λαού.
Και οι βανδαλισμοί αυτοί έχουν υπογραφή: ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.. Σταράτα!
Δείτε αμέσως μετά,... την περίπτωση τη μεγάλης μας ποιήτριας ΔΗΜΟΥΛΑ,  και πως τη μεταχειρίστηκαν τα όρνεα της ..τάχα μου αντιρατσιστικής ... αριστεράς!.. ΟΙ ντάλα ΑΥΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!.
Και μπορεί να καταλάβαιτε την πλάκα των γκρίζων  ...προοδευτικών της αριστεράς! Να τους ακολουθείτε ,να τους χαίρεστε, αφού έτσι ή αλλιώς είστε εγκεφαλικά κενοί, άδειοι και μορμολίκια.

Ε.Σ.Δ
..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου