Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΑΙΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!


Νέα εβδομαδιαία εφημερίδα ετοιμάζει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Νέα εβδομαδιαία εφημερίδα ετοιμάζει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ..ΚΛΑΨΕ ΜΕ !
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ μεγάλου Γιώργου Ανδρουλιδάκη , ακόμη παιδεύεται... Δεν του βγαίνει, παρά τα σάλτα που κάνει... Τώρα θα βγάλει και εβδομαδιαία εφημερίδα ... Άκαιρα... Σημειώστε μέσα στο προηγούμενο εξάμηνο βγήκαν ΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ,(που ψώφισε ...ακόμη και με Χρήστο Πασαλάρη..σιγά τα λάχανα θα πείτε...) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ( που πνέει τα λοίσθια) ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ( που βογγάει...αγρίως )
Δεν είναι καιρός  πια για εφημερίδες κι όσες υπάρχουν ακόμη, όπου νάναι θα  φάνε τη μούρη τους... Τα λέμε αλλά δεν μας ακούν!.. Και τα λέμε στο τζάμπα... ενώ έπρεπε να μας χρυσοπληρώνουν για τις φαντασιώσεις τους στον Τύπο...για να μη θρηνούν αύριο! Το πιο δραματικό είναι ότι τα παχυλά οράματά τους, που παρασύρουν κι αγνούς απονήρευτους δημοσιογράφους στις αφελείς περιπέτειές τους, δεν συνοδεύονται από την ελάχιστη φαντασία...

Στην τελική φάση έχει περάσει ο σχεδιασμός της νέας Κυριακάτικης Πολιτικής Εφημερίδας που σχεδιάζει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και θα κυκλοφορήσει υπό τον τίτλο «Εξέλιξη» στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Η νέα πολιτική εφημερίδα στηρίζεται στις δυνατές ιδέες που δημιούργησαν την επιτυχία της εφημερίδας «Επενδυτής», υπό τη σύγχρονη προσέγγιση και λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου