Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΜΑΝ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ!- ΚΛΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΜΕΓΑΘΥΡΙΑ!

Θα εκπέμψει ξανά το Alter;


ALTERΌσοι τηλεθεατές μπορούν να λαμβάνουν αναλογικό σήμα από την Πάρνηθα είδαν με έκπληξη στους δέκτες τους στη συχνότητα 62 που ανήκει στο Alter, μια κάρτα που έγραφε «Σύντομα ξανά κοντά σας».
Ορισμένοι σημειώνουν ότι η κάρτα προαναγγέλει την επαναλειτουργία του καναλιού, μετά την συμφωνία των εργαζομένων με τον Γιώργο Κουρή, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να παρακαμφθεί το νομικό κώλυμα πώλησης της συχνότητας του σταθμού, δεδομένου ότι για να γίνει η πώληση αυτή πρέπει ο σταθμός να είναι εν λειτουργία.-http://www.spirospero.gr/

«Οι New York Times δεν πωλούνται», ξεκαθαρίζει ο εκδότης


oi-new-york-times-den-einai-pros-pwlhsh-ksekatharizei-o-ekdoths«Οι New York Times δεν είναι προς πώληση», ξεκαθάρισε ο εκδότης της εφημερίδας Άρθουρ Σουλτσμπέργκερ Τζούνιορ μετά την αίσθηση που έχει προκαλέσει η πώληση της Boston Globe και της Washington Post σε νέους ιδιοκτήτες.
«Θα επιδιώξει η οικογένειά μας να πουλήσει τους Times; Η απάντηση σ' αυτό είναι όχι», υπογράμμισε ο εκδότης, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της New York Times Co., σε δήλωσή του η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον ιστότοπο της εφημερίδας.
Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε ότι Σουλτσμπέργκερ Τζούνιορ ήρθε σε επαφή με τον Ντόναλντ Γκράχαμ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Washington Post Co, συζήτησαν για την απόφαση πώλησης της εφημερίδας και υπογράμμισε ότι δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο για τους New York Times.
«Eίμαστε ενωμένοι στη δέσμευσή μας να εργαστούμε μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, τη διεύθυνση και τους εργαζομένους για να οδηγήσουμε τους New York Times στο παγκόσμιο και ψηφιακό μέλλον μας», τονίζει στη δήλωσή του ο Σουλτσμπέργκερ Τζούνιορ.
Αλλά όπου υπάρχει καπνός...θα βγει και φωτιά, είναι ζήτημα χρόνου και για την ιστορική εφημερίδα ... ΄Ηδη η WASHINGKTON POST, πέρασε στα χέρια του ΄Ελληνοαμερικανού Μπέζου...(αφεντικού του κολοσσού ΑΜΑΖΟΝ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου