Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ -ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ..."ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ" ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ;

 Όταν το βρείτε θα καταλάβαιτε και τα άπατα βάθη του Βύρωνα...ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΑΣ ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΝΕΚΕΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ! 

Το ρεπορτάζ πιο κάτω είναι σπαρταριστό. Ως γνωστόν ο Βύρων Πολύδωρας, καιροσκόπος πολιτικός επαγγελματίας είναι διαπλεκόμενος με τον Τύπο.. Δηλαδή καλώς ή κακώς... έχει συνάψει με λαμόγια του Τύπου αγαστές σχέσεις... Κι ενώ είναι φαύλεπίφαυλος... περιθάλπεται συμπαθώς από τα λαμόγια του, έστω κι αν κοτσανολογεί...με τις ελληνικούρες του! Γιατί έχετε δει ένα αρνητικό δημοσίευμα για τον τύπο αυτόν , το Αρλουμποειδή ..."συγγραφέα", που ταϊζουμε, (χωρίς την παραμικρή προσφορά στο Έθνος σαν βουλευτής) ; ΄Εστω κι ένα αρνητικό σχόλιο; 
Τέλος πάντων οι κόρες του ...είναι μανεκέν, όπως λέει η είδηση... Ε, δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς! Κατά φάδερ ..κατά κύρη! Μανεκέν δεν είναι κι ο Βύρων; Παλαιότερα είχε τη φήμη του "Ρωμαίου εραστή"... Τέτοια πλάκα ...και την πίστευε..βαθέως..ο χοντράνθρωπος!
Ο γιόκας του Γιώργος δικηγόρος... Μέγας ο αριθμός των δικηγόρων στη φαμίλια του Πολύδωρα... Εκτός από το μπακάλικο που τους ανέστησε ...ανασταίνονται και με το δικηγοριλίκι... Πρέπει αυτό να είναι καλή φάμπρικα... εκδουλεύσεως του Ελληνικού λαού...
Η πλάκα είναι ότι από το ρεπορτάζ απουσιάζει μια ουσιώδης λεπτομέρεια: Δεν γίνεται λόγος ποτέ για τη μάνα που γέννησε αυτά τα ωραία  παιδιά! Δεν περιμένουμε φυσικά από τον ιδιόρυθμο και σατραπίσκο εθνοπρεπώς, Βύρωνα απάντηση... Αλλά τα παιδιά, έχουν κάποιο πρόβλημα μνείας της Αγίας και ωραιοτάτης Μητρός τους;... που εξαφανίσθηκε αιφνιδίως από το προσκήνιο...κάπου εκεί στο 1992;

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ: Όντας μιας ημέρας Πρόεδρος της Βουλής ... αναιδώς και προσβλητικώς για τον ελληνικό λαό... διόρισε μια κόρη του... ως υπάλληλο της Βουλής! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΥΡΕΩΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ...  Τι του λες του μπάσταρδου! Δεν ξέρουμε αν η διορισθείσα, κόρη... είναι κάποια εκ των φερομένων σήμερα και ως μαννεκέν! Θα το δούμε! 

Το ρεπορτάζ
Τις βλέπετε στην φωτό του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" σε κοσμική εκδήλωση στου Παπάγου. Η Κωνσταντίνα αριστερά και η Μαργαρίτα δεξιά, εντυπωσιακές, με χαμόγελο που μαγνητίζει. Απ' όσο γνωρίζουμε είναι ελεύθερες. Οπότε, όσοι πιστοί ας προσέλθετε! 
Όσο για την μεσαία δεσποινίδα, η εξίσου αυτή εντυπωσιακή παρουσία είναι δεσμευμένη. Πρόκειται για την σύντροφο του Γιώργου Πολύδωρα, γιου του Βύρωνα, τον οποίο ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" έβγαλε σκοπίμως από το πλάνο μια και τα πανέμορφα κορίτσια πλούτισαν επαρκώς την φωτογραφία! 
Αλλά για να μην έχουμε παράπονα, ιδού και ο Γιώργος Πολύδωρας (δικηγόρος στο επάγγελμα) τον βλέπουμε με την σύντροφό του, η οποία όπως πληροφούμαστε ασκεί την πρακτική της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ!
Να πούμε το δικό μας: ρε παιδιά, Καλά με ποιο τρόπο το κοράσιον αυτό κόλλησε στην εκπομπή του Τηλεοπτικού και Οσίου Γέροντα  Παπαδάκη; Κι άλλοι ίσως πιο ταλαντούχοι, δεν τους προσέχει ο Γιώργος Παπαδάκης; Αυτός πρέπει να απαντήσει! Αν έχει μπατζάκια! Που ποτέ ως δημοσιογράφος βέβαια δεν είχε ... διότι ο Τάλας καυχιέται ... πως δεν πήγε ποτέ σε δικαστήριο!!! Οι λαπάδες, οι άμαχοι  του Τύπου γιατί να πηγαίνουν στα δικαστήρια; Ενοχλούν κανέναν; Μόνο χαϊδεύουν... Άει σιχτίρ Ρε Γιώργη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου