Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ:οι άφρονες πολιτικοί-καλλιτεχνες και δικηγορίσκοι!



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ -ΚΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ- ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

PAPAXRISTOSΣυντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
Στις 8 το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων τον δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο, ύστερα από μήνυση για κατ΄εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, που υπέβαλε σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
''Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων'', δήλωσε ο δημοσιογράφος εξερχόμενος από τον εισαγγελέα, αφού αφέθηκε ελέυθερος, περιμένοντας να ορισθεί η δικάσιμος.

ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ:

Στα Γιάννενα σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη το πρωί  ο δημοσιογράφος των "Νέων" Γιώργος Παπαχρήστος μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Κατά τις πληροφορίες, ο κ.Καμμένος θεώρησε τον εαυτό του θιγόμενο από δημοσιεύμα των "Νέων" κατά το οποίο ο δημοσιογράφος έγραφε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, προορίζει τον πρώην εισαγγελέα Πεπόνη για υποψήφιο στο κόμμα του ενώ άφηνε υπονοοούμενα-κατά τη μήνυση για μεθόδευση στο θέμα της υπόθεσης με τα CDS. Η μηνυση υποβλήθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛ:

Σε... σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου