Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΣ ΜΩΡΕ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗ BLOGGER..ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Σ.Δ .( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ).ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Διάβασε το παρακάτω:

Λοιπόν ας τα ΠΟΥΜΕ από την αρχή! 
Mr Greco BLOGGER... TΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ!

 Ξεκίνησες την περιπέτειά σου στο ιντερνετ, αλαφροϊσκιωτα και χαβαλετζίδικα. Γράφεις ό,τι σου κατέβει και χαίρεσαι εσύ και κάποια φιλαράκια σου και τεθλιμμένοι συγγενείς σου! Κι έχεις χαράν μεγάλη διότι ...ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΙ TIΣ... ΤΕΛΙΚΑ! ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕΣ! Χώρια που αγλαϊζεσαι όταν σου λένε πως δα..."καλά τα λές!"..Η ψυχούλα ΣΟΥ το ξέρει...το πόσο ξυλοπόδαρος είσαι!
Δεν έχεις κατανοήσει πως το ενημερωτικό blogging... είναι η απόλυτη δύναμη... που όμως με τα χαβαλέ καμώματά σου ότι δα είσαι ανεξάρτητος, λεύτερος κι άλλα νεφελώδη-δεν έχεις συνειδητοποιήσει... ακόμη ότι είσαι ηθοποιός-θεατρίνος της ενημέρωσης και κοροϊδεύεις το σαρκίον σου!: Κόψτο! 

...Καλά δεν διδάχθηκες τίποτε με τους λιγούρηδες  επαγγελματίες της δημοσιογραφίας που εισέβαλαν στο διαδίκτυο και σε κάνανε καπνό; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, όταν μάλιστα σε κάποια περίοδο λόγω αφροσύνης σου, έκανες τον κόκορα πως δα εσύ είσαι ο Μέγιστος της ενημέρωσης και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, με την... "ταλαντούχα' εμφάνισή σου ΨΩΦΙΣΑΝ; Τα ξέχασες; Ξέχασες τα συνθήματα σου  "ΕΙΜΑΙ BOGGER...OXI ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;" .Ούτε κατάλαβες ότι έχεις γελοιοποιηθεί.. Κι όμως τα επισημαίναμε από τότε...πασχίζοντας να σε περισώσουμε από περαιτέρω ανοησίες σου!
Ό,τι κατάλαβες φιλαράκο..
Φιλικά
Η Ε.Σ.Δ ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου)
..και εντίμως, όπως σταθερά από 2004 ΦΩΤΙΖΕΙ!
  
Και Κοίτα τι σχεδιάζουν σήμερα σε βάρος σου:

"ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑΤΟΣ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOG???!! ΔΙΩΞΗ TΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ??

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Χ.ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ !! Ερευνα για 

blogs που υποστηρίζουν την Χ.A. !!! 

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ 

ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ !!!



Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα έρευνα για τους διαχειριστές blogs που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία Φύσσα.
H έρευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί ποιοι υιοθετούσαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και προέβαλαν γεγονότα που αφορούσαν δολοφονίες αλλοδαπών, γράφει το blog fimotro.



ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ Από τη Μυτιλήνη... Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου... Το χαριτωμένο δε είναι ότι και η Εισαγγελέας του Α.Π κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, είναι επίσης  από τη Μυτιλήνη κι αμφότεροι συνεργάζονται στις διώξεις της Χ.Α. ..Πάμε συνεπώς για Σαρδέλες Καλλονής!
Ευελπιστούμε ότι οι οίστρος τους θα φθάσει και στο ΠΑΜΕ και στο
ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους τσίφτες  ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΆΝΤΗΜΑ!...που ασχημονούν κατά της χώρας ..χρονίως! 
Η έρευνα διεξάγεται με εντολή του αντιεισαγγελέα 


Χ.Βουρλιώτη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει το blog.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α:Με χοντρό αστείο μοιάζει η παραπάνω πληροφορία.Άντε ας πούμε ότι ο Βουρλιώτης...βουρλάθηκε... Αλλά ο Σφακιανάκης ποιο έγκλημα θα ερευνήσει ότι τάχα μου διέπραξαν κάποια μπλογκς; .. Τι πάει να πει προέβαλαν γεγονότα; Η προβολή δεν είναι η αποστολή των ενημερωτικών μπλογκς; Μια δολοφονία, όποια, θα πρέπει να αποσιωπηθεί;Έγκλημα είναι να...εκθειαστεί, όχι και η αναφορά του γεγονότος.. Αλλά ακόμη και η υιοθέτηση θέσεων ενός κόμματος από πότε αποτελεί επίμεμπτη πράξη; Παλαβώσαμε μήπως; Κυρ Δοτέ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;... Για κάτσε καλά...΄Όχι εμείς δεν πιστεύουμε ότι έκανες τέτοια μαλακία, Εκλαμπρότατε Κρατικέ Υπάλληλε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου