Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ BLOGGERS -ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ!

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;
Είναι επικίνδυνα τομάρια...και παριστάνουν τα όρνεα και τους ... προοδευτικούς δημοκράτες!

Ο βλαξ Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου ... εξεβαλλε τον δημοσιογραφο από την αίθουσα συνεδριάσεων, διότι βιντεοσκοπούσε δημόσια συνεδρίαση.. Έχουμε απόλυτη γεύση αυτών των μαλακοειδών σατραπίσκων της περιφερειακής ψευδοεξουσίας... που έχουν εξελιχθεί,  με το λιψό νιονιό τους δυνάστες του τοπικού τύπου.Δείτε την περιπέτεια του BLOGGER  του Δήμου Παγκαίου κ. Φραγκίσκου Σοφτά και θα καταλάβετε .. την μοσχοβολούσα ...καταχνιά φασιμού, από μέρους φυτοειδών που υποδύονται και τους δημοτικούς άρχοντες. Δείτε:

Εικόνες ντροπής

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΒΔΟΜΗ

Εικόνες ντροπής χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, καθώς αστυνομικοί, που κλήθηκαν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Γρηγόρη Τιμοσίδη, απομάκρυναν από την αίθουσα τον κ. Φραγκίσκο Σοφτά ο οποίος προσήλθε στη συνεδρίαση προκειμένου να τη  βιντεοσκοπήσει, ως διαχειριστής της ιστοσελίδας paggaionet. Ο κ. Τιμοσίδης, επαναλαμβάνοντας, συνεχώς, πως η συνεδρίαση δεν έχει ξεκινήσει ζητούσε επίμονα από τον κ. Σοφτά να αποχωρήσει από την αίθουσα και να μην παρακωλύει τη συνεδρίαση. Μιλώντας πάντως για παρακώλυση της συνεδρίασης, ο πρόεδρος δεν παρουσίασε κάποιο επιχείρημα για το πώς αυτό γίνεται…

«Ο καθένας μπορεί να είναι εδώ είπε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο για την στάση του, λέγοντας πως δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο ζητείται από τον κ. Σοφτά να αποχωρήσει. Το ίδιο είπε και ο κ. Φίλιππος Αναστασιάδης. «Ως Σώμα δε γνωρίζουμε το λόγο που θέλετε να τον αποβάλετε.  Εσείς μας εκπροσωπείτε όλους, ελπίζω να κάνετε το σωστό» είπε ο κ. Αναστασιάδης ζητώντας να ξεκινήσει η συνεδρίαση, κάτι που έκαναν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. «Παρακωλύει τη συνεδρίαση» είπε ο πρόεδρος. 
«Του ζήτησα να κλείσει την κάμερα και δε φεύγει» είπε ζητώντας την παρέμβαση την αστυνομίας που έκανε λίγο αργότερα την εμφάνιση της.

 Ιδιαίτερα προκλητικός κατά την είσοδο του στην αίθουσα, ενώ το επεισόδιο είχε ξεκινήσει, ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Τάκης Ηλιάδης ο οποίος περνώντας μπροστά από τον κ. Σοφτά του ζήτησε να αποχωρήσει αλλιώς όπως είπε θα πετάξει την κάμερα του έξω!


 Έντονα αντέδρασε μπροστά στους αστυνομικούς ο κ. Χρυσανίδης λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος απομάκρυνσης του κ. Σοφτά από την αίθουσα, ζητώντας και τις σχετικές εντολές… 
Από την πλευρά του ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Paggaionet τήρησε ψύχραιμη στάση, επαναλαμβάνοντας πως έχει δικαιωθεί από τον Συμπαραστάτη του Δημότη του Παγγαίου ενώ έχει συμβουλευτεί και νομικους που τον διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης της βιντεοσκόπησης. Μίλησε μάλιστα και για παρακώλυση της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Τελικά ο κ. Σοφτάς αποχώρησε συνοδεία των αστυνομικών οργάνων και η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 7:40! Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Δε μάθαμε το λόγο

Αξιοσημείωτη η ψυχραιμία του προέδρου Γρηγόρη Τιμοσίδη ο οποίος μετά την αποχώρηση του κ. Σοφτά από την αίθουσα, 40 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης, κήρυξε τυπικά την έναρξη της συνεδρίασης, καλησπερίζοντας τους συναδέλφους του και ζητώντας να σημειώσει ποιοι θέλουν να τοποθετηθούν προ Ημερήσιας Διάταξης… Φυσικά το θέμα καυτηριάστηκε έντονα από σχεδόν όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που πήραν το λόγο. Από πλευράς των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης; 
«Ουδέν σχόλιο» από κανέναν πλην του κ. Κρυστάλλη Τζιτζιού ο οποίος όταν ο κ. Σοφτάς μίλησε για φασιστική συμπεριφορά του ζήτησε να αποχωρήσει γρήγορα... «Θλίβομαι διότι η εγωιστική εμμονή σας έφερε το Σώμα την προηγούμενη φορά στα χέρια. Σήμερα, ενώ δεν έχετε απαντήσει υπηρεσιακά στην ώρα σας στο αίτημα του κ. Σοφτά, που ζήτησε άδεια αλλά και να έρθει το θέμα του στο συμβούλιο,   αργήσαμε μισή ώρα. Εγωισμοί και εμμονές που βγάζουν μάτι. Θα μας δημιουργήσετε προβλήματα αν συνεχίσετε έτσι»  είπε ο κ. Φιλόσογλου. 

«Με τις εμμονές σας φάγατε μισή ώρα… Διαμαρτύρομαι και πάλι για το οτι δε θέλετε να είναι φανερές οι απόψεις μας σε όλους»  είπε ο κ. Χρυσανίδης. Οι πληροφορίες που λένε πως ο πρόεδρος είπε στους αστυνομικούς πως πρέπει ο εν λόγω κύριος να απομακρυνθεί από την αίθουσα γιατί …κάνει φασαρία και όχι λόγο της βιντεοσκόπησης δεν επιβεβαιώνονται… 

Παρέμβαση Εισαγγελέα και Αστυνομικού Διευθυντή

Αρκετή ώρα μετά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Φιλόσογλου μετέφερε ενδιαφέρουσες πληροφορίες λέγοντας πως ο κ. Σοφτάς δικαιώνεται και έχει κάθε δικαίωμα να βιντεοσκοπεί. «Η βιντεοσκόπηση είναι ελεύθερη και επικληθήκατε την …φασαρία γιατί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορείτε να τον βγάλετε έξω. Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή ο οποίος επικοινώνησε με τον Εισαγγελέα και είπαν πως η βιντεοσκόπηση επιτρέπεται. Ψευδόμενος επικληθήκατε ότι ο κ. Σοφτάς δημιουργεί πρόβλημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και αναταράξεις… Παραπλανήσατε τους αστυνομικούς» είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Φιλόσογλου με τον κ. Τιμοσίδη να του απαντά πως του επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και πως αυτός ψεύδεται εδώ και χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου