Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι της “Δ.Τ.” ζητούν αυτή την ώρα 

νομιμοποίηση από το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ !

Περίπου 20 άτομα πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 που έχουν κάνει τα “χαρτιά” τους για να “στελεχώσουν” (sic) το μόρφωμα της Δ.Τ. που στήνει η κυβέρνηση και στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται αυτή την ώρα (Τετάρτη 27/11, 12.30 μ.μ.) στο κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ επιζητώντας απεγνωσμένα “νομιμοποποίηση” από το συνδικαλιστικό μας όργανο!!! Έχουν καταθέσει και κείμενο με τα… “αιτήματά” τους!!!
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναβεβαιώσει την πάγια θέση των Ενώσεών μας και της ΠΟΕΣΥ (ευθυγραμμιζόμενo με τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ) για μη αναγνώριση του μορφώματος της Δ.Τ. και την επανάληψη του σταθερού αιτήματος των εργαζομένων της ΕΡΤ που στέκονται όρθιοι σε ολόκληρη τη χώρα παράγοντας κανονικό πρόγραμμα από την Αυτοδιαχειριζόμενη Ραδιοφωνία/Τηλεόραση της ΕΡΤ  για άμεση επαναλειτουργία του μόνου αληθινού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού της χώρας.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 έχουν ορίσει για αύριο Πέμπτη 28/11, νέα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗστις 2 το μεσημέρι στο κτίριο της τηλεόρασης της ΕΡΤ3, στη Λεωφόρο Στρατού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου