Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΡ... ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ REAL MEDIA...

Χατζηνικολάου προς Λασκαρίδη: Δεν θα μας κλείσετε

twitter Xatzinikoloau“Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πωρώνουν”. Ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Real FM σήκωσε το γάντι της πρόκλησης και απάντησε ευθέως στον Πρόεδρο του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη, μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ στο σταθμό. Το πρόστιμο επιβλήθηκε για τη μετάδοση χορηγίας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και για την υπέρβαση τ0υ διαφημιστικού χρόνου, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες, στο ΕΣΡ, ο πρόεδρος του, Ιωάννης Λασκαρίδης.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, έκανε λόγο για “προσωπική βεντέτα” του Ι. Λασκαρίδη, με τον ίδιο το δημοσιογράφο και το ραδιοφωνικό σταθμό. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για τη λειτουργία του ΕΣΡ τα τελευταία 11 1/2 χρόνια, ξέρουν πως είναι μια πληροφορία που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Ο δημοσιογράφος ενέταξε όμως την απόφαση του ΕΣΡ σε ένα πλαίσιο πίεσεων που ασκείται προς το ραδιοφωνικό σταθμό, εξαιτίας της πολιτικής γραμμής που  εκφράζει και της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην ακροαματικότητα, μεταξύ του.
Στο επίκεντρο είναι το ζήτημα της παράνομης συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς για 4 μέλη (Ι.Λασκαρίδης, Ε. Δεμίρη, Γ. Παπακώστας, Κ. Αποστολάς) από τα 7,   έχει λήξει η θητεία τους. Ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε πως θα προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και στην ελληνική δικαιοσύνη, καταθέτοντας και αγωγές εναντίον των μελών του συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας “παράνομο και ληγμένο” το ΕΣΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου