Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ..ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΧΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ...ΕΣΗΕΑ!


Η ΕΣΗΕΑ …ΕΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ …ΔΙΑΛΑΝΘΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ … ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!


Ο δημοσιογράφος ανήκει στον λαό του κι όχι σε κόμματα! Και ΣΕ  ιδεοληψίες , άσχετες προς την ελληνική καταγωγή του …
Αυτή την υπέρτατη αξία ,δεν την κατανοεί το μελος της ΕΣΗΕΑ! ..Ατυχέστατα! ..Με αποτέλεσμα να ευτελίζεται σήμερα – λόγω ΕΣΗΕΑ… ο δημοσιογράφος!

Δείτε τα πιο κάτω και …κλάψτε!…την Κατάντια του Τύπου:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

13 Φεβρουαρίου 2014- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και τη συμπλήρωση των φακέλων των νέων μελών, έως και την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 .
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να παραδίδουν στη Γραμματεία πλήρεις τους φακέλους με τα δικαιολογητικά για να διευκολύνεται η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Τέλος, πληροφορούμε τους νέους συναδέλφους ότι, πέραν της 21ης Φεβρουαρίου 2014, ουδεμία παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών θα δοθεί.

OΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΈΛΘΕΤΕ! ΤΡΙΧΕΣ! Το παραμύθιον της εγγραφής νέων μελών στην ΕΣΗΕΑ έχει το ίδιο άρωμα που είχε και πριν 50 χρόνια…

Εδώ παρατηρείται το εξής παρακρουστικό… Ενώ η δημοσιογραφία είναι μπροστάρης στις εξελίξεις… ξάφνου βλέπουμε …αναχρονιστικές ,σκουριασμένες συντεχνιακές συμπεριφορές ..από μέρους του συλλόγου που καλείται ΕΣΗΕΑ, ή ΕΣΗΕ-ΜΘ. … το πτωχό και υποβαθμισμένο συγγενή της στη Σαλλονίκη!

Η συντεχνία δε της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να μην εγγράψει νέα μέλη εφεύρισκε “κολπακιά” αθλιότητας προκειμένου να αποκλείσουν νέες εγγραφες!… Το πήγαινε από αναβολή σε αναβολή… και κλάψτα Χαράλαμπε!
Δεν γουστάρουν νέα μέλη… διότι πολύ απλά τα ήδη μέλη πρέπει να νέμονται τα προνόμια που με κάθετες λαμογιές εξασφάλισαν για πάρτη τους… Σπίτια στη Φιλοθέη, έσοδα ανεξέλεγκτα από Αγγελιόσημο κ.λ.π. Κι άρα με την εγγραφή νέου μέλους, η πίτα … μειώνεται για τα παλαιά μέλη! Οπότε λογικό είναι να τσινάνε όπως τα μαστόρια στα Λαδάδικα και τις λαχαναγορές, και τα μπακιρτζήδικα!

Υπάρχει εν προκειμένω ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ διαπρεπούς δημοσιογράφου, ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ, προς την ΕΣΗΕΑ, που της έλεγε κοντολογής:…

-- Εχέσθη η φορβάς αν δεν με εγγράψετε μέλος σας. Εγώ δεν μπαίνω σε ..συλλογική- λογική της στρούγκας… Τη μια δεν με εγγράφετε …διότι λέτε ότι είμαι κομμουνιστής… και την άλλη ότι είμαι χουντικός…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ!
Όταν καταλάβετε τι είμαι… αποφασίστε…Σίγουρα αν αναβλέψετε με τις κοτσάνες σας… θα με χρήσετε τουλάχιστον Επίτιμο Πρόεδρο σας! ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΝΑΙ …αλλά ποιος σας είπε, ότι με τέτοια καραγκιοζλήκια επιθυμώ να ανήκω στη στρούγκα σας; Βέβαια …έκανα αίτηση εγγραφής, αλλά δεν ήξερα ότι είστε εσείς …οι διοικούντες την ΕΣΗΕΑ..τόσον πουστερλέ!

Το τελεσίγραφο…τηλεγράφημα αυτό, δεν είναι βέβαιο αν το κρατάει ακόμη στο αρχείο της η ΕΣΗΕΑ. Το κρατάμε όμως εμείς! Κι έχει ζουμί!

Αλλά όμως η ΕΣΗΕΑ δεν ήταν ένα απλό σωματείο της συνοικίας. Είχε εύρος πνευματικότητας, με πολλά περίλαμπρα ονόματα στις τάξεις του.

Την σήμερον δε ημέρα, λόγω της καταλυτικής αλλοίωσης, παραμόρωσης της υφής και ουσίας της ΕΣΗΕΑ και κατάληψης της από φωνασκούντες αριστερούς κυρίως …ο δημοσιογράφος ευτελίζεται σε βαθμο να αποκαλείται “ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΙ ΑΛΗΤΗΣ” Αδικείται! 

Χωρίς τα κομματικά μπουζούκια που τον κοντρολάρουν να αντιλαμβάνονται το παραμικιρό για τη βαρβαρότητα τους να είναι πειθήνια όργανα κομματικών βλέψεων… Κι όμως η βασική αρχή στη δημοσιογραφία παγκοσμίως είναι : Ο δημοσιογράφος ανήκει και υπηρετεί τον λαό του κι όχι τα κόμματα και τις αθλιότητές του!

Δεν είναι αυτή η ταυτότητα του δημοσιογράφου.Η παραποίηση της οντότητας του ΄Ελληνα δημοσιογράφου σήμερα είναι έργο των Συνδικαλιστών( αρχίδια καλαβρέζικα, εν άλλοις λόγοις) της ΕΣΗΕΑ…

Πολύ σύντομα η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ με συγκεκριμένα στοιχεία θα ανατρέψει τη φαυλότητα της ΕΣΗΕΑ…πως δα οι μόνοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα… είναι τα αφελή μέλή της- αγαθά … που λόγω προσωπικών αδυναμιών… επιδιώκουν να ισχυροποιήσουν την ταυτότητά τους …δηλώνοντες ότι ανήκουν σε κάποια καλαμπούρια τύπου ..ΕΣΗΕΑ- ΕΣΗΕ Μ-Θ!.. 

Τουτέστιν …ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ!

Δυστυχώς η πλειοψηφία των μελών τέτοιων σωματείων- άνευ δυναμικής ατομικής προσωπικότητας, ακουμπάνε σε τέτοια συλλογικά σχήματα … προκειμένου να αποδείξουν … ότι τάχατες μου κάποιοι είμαστε… στη δημοσιογραφία…και επιστρατεύουν …τον σύλλογό τους.. προς δήθεν ταυτοποίησή της δημοσιογραφικής ιδιότητάς τους…

 ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!Δηλαδή με το σαμάρι ΤΟΥ Σωματείου… πασχίζουν να αποδείξουν ότι είναι ..δημοσιογράφοι… της πλάκας… Ενώ είναι ΤΙΠΟΤΑ!
Ο αληθινός δημοσιογράφος , δεν χρειάζεται να αποδεικνύτει τίποτε! Η δουλειά του και μόνον το αποδεικνύει! Κατανοητόν;

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ:

***Η ΕΣΗΕΑ ..δεν αποτελεί το ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΙΕΡΑΤΕΙΟ …που χειροτονεί τους δημοσιογράφους… Είναι συντεχνία αποκλειστικά για άτομα ειδικής ..χρήσεως … που χρησιμοποιεί όπως γουστάρει.
Έχει βέβαια μια σπουδαία ιστορία, αλλά μεταπολεμικά ( 1950-σήμερα) ..πολλά είναι φαύλα της! Και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν εκπροσωπεί τον σημερινό αληθινό δημοσιογράφο.

Γι αυτό και οι παραδοσιακές αναβολές… περί νέων …εγγραφών μελών στο φαύλέστατο αυτό σωματείο;
΄Οστις δε έχει ενστάσεις , μπορεί να οικοδομήσει την επιχειρηματολογία του… Θα την αναδείξουμε ασφαλώς!

Διότι εμείς κάνουμε ορίτζιναλ …δημοσιογραφία, πωτοπορούντες από το 2004-6 την ώρα που οι δήθεν …επαγγελματίες της ΕΣΗΕΑ, ήσαν λαύρα πολέμιοι της ιντερνετικής δημοσιογράφιας ( τόσο σαϊνια), αλλά που σήμερα ..αφυπνισθέντες βραδυφλεγώς… κάποια από τα επαγγελματικά αυτά σαϊνια…έχουν στήσει καλές μεν ιστοσελίδες… οι οποίες όμως …ατυχώς, είναι το ίδιο φαύλες, και του …κώλου!..όπως η πρότερον διαδρομή των δημιουργών της...που ξάφνου ανακάλυψαν τον ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. του οποίου ήσαν ΚΑΞΘΕΤΑ...πολέμιοι του... Έτσι για να ξέρετε το εύρος του νιονιού των τυχοδιωκτών αυτών!...ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!..Δημοσιογράφων, που συπτωματικά δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ... Έχουν διαγραφεί... για τις αρετές τους!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ... ΤΟ ΘΕΜΑ ..ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ξεπερνούν τα όρια ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου