Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσης Μπουδακίδου

Η δημοσιογράφος από την Δράμα αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας ως εγγύηση 10.000 €, ενώ της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα.


Με τις καταθέσεις 4 ατόμων ξεκίνησε η υπόθεση της δημοσιογράφου από την Δράμα, Σοφίας Μπουδακίδου, η οποία είχε αναλάβει την διοργάνωση εκδηλώσεων για λογαριασμό της Ν.Α. Καβάλας.
Συγκεκριμένα, η Σοφία Μπουδακίδου ήταν η πρώτη που απολογήθηκε στον ανακριτή, με τον δεύτερο να της επιβάλει την καταβολή 10.000 € για να μην προφυλακισθεί με την ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.
Ίδια ήταν η απόφαση του ανακριτή και για τον πρώην σύμβουλο δημοσίων σχέσεων της Νομαρχίας Καβάλας, Κώστα Τσακίρη, με τη μόνη διαφορά ότι η εγγύηση για τη μη προφυλάκιση του ορίστηκε στις 5.000 €.
Από τα άλλα δύο άτομα που απολογήθηκαν στον ανακριτή, στο ένα επιβλήθηκαν περίπου οι ίδιοι περιοριστικοί όροι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση τόσο ο πρώην Νομάρχης, Θόδωρος Καλλιοντζής, όσο και ο πρώην αντινομάρχης, Γιώργος Τσαλουχίδης.
Η εν λόγω Κυρία για ένα μεγάλο διάστημα πέρισυ βρέθηκε στην Αθήνα... κάνοντας την υπάλληλο μιας διάσημης τραγουδίστριας... Νοίκιασε μια μαζονέτα στην Πεντέλη και το έσκασε μια νύχτα φεσώνοντας τον ταλαίπωρο ιδιοκτήτη...Αλλά φαίνεται πως συνελήφθη στη Δράμα για ποσά 300.000 ευρώ που χρωστούσε στο Δημόσιο!.. Είχαμε αναφερθεί και πέρισυ στην περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου