Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ...ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.. ΠΡΟΣΟΧΗ
megalh-apath-me-stathera-thlefwna
Πώς να χαρακτηρίσει κανείς μία… διαδικασία όπου κάποιος – προφανώς πολύ «ευφυής» – έστησε έναν μηχανισμό για να εισπράττει 3 ευρώ ανά λεπτό από χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες καθημερινά; Συνολική διάρκεια κλήσης 10 λεπτά. Κόστος;;; 30 ευρώ.
Τη προσοχή σας σε ένα νέου είδους απάτη, που βρίσκει έδαφος τώρα τελευταία, σε βάρος των καταναλωτών, και έχει ως σκοπό, να τους αποσπά χρήματα από το τηλεφωνικό λογαριασμό με δόλιες μεθόδους Συγκεκριμένα πρόκειται για τους αριθμούς 14546, 14ΧΧΧ κ.λ.π όπου σε καλεί κάποιος στο σταθερό σου, και σου ανακοινώνει ότι έχεις κερδίσει κάτι, και θα πρέπει είτε να καλέσεις τον αριθμό 14546 είτε να πατήσεις κάποιο αριθμητικό πλήκτρο που υποθέτω ότι σε συνδέει μάλλον αυτόματα για να μάθεις τι είναι,

ΝΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΏΡΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Η ΑΓΚΟΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ...

 απαγορεύσουν τη μουσουλμανική θρησκεία,
Λόγω των τελευταίων μεγάλων σφαγών και της κακοποίησης των χριστιανών από τους μουσουλμάνους στην μαύρη ήπειρο,
οι αρχές της Αγκόλας έλαβαν προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν να συμβεί το ίδιο στην Αγκόλα, αποφασίζοντας να απαγορεύσουν τη μουσουλμανική θρησκεία, την οποία θεωρούν μια λατρεία, και όχι μια θρησκεία.
Αυτή η αποφασιστική δράση από τον επικεφαλής του κράτους της Αγκόλας βασίζεται σε μια γενική επιθυμία για την προστασία από την άνοδο της ουαχαμπιτικης ιδεολογίας που έχει δημιουργήσει τον όλεθρο, το θάνατο και την καταστροφή στην Αφρική και αλλού, όπως πολύ σωστά εξήγησε ο Τυνήσιος φιλόσοφος Mezri Haddad:.
"Ισλαμισμός και η ισλαμοφοβία τροφοδοτούν το ένα το άλλο. Ακόμη δε χειρότερα, ο ισλαμισμός ως ιδεολογία θα καταστρέψει το Ισλάμ ως θρησκεία. "

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!... ΔΕΝ θα αργήσουν τα ρούτα αυτά να θάσουν κι εδώ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ!...ΜΑΣ ΞΕΧΑΡΒΑ (ΝΤ)ΛΙΑΖΟΥΝ σταθερά ... Δεν το βλέπετε;

Δαχτυλίδι αγνότητας σε έφηβες από ανώμαλους γονείς:Παντρεύεσαι τον Κύριο και ο μπαμπάς είναι το αγόρι σου
Δαχτυλίδι αγνότητας σε έφηβες από ανώμαλους γονείς
Συμβουλές που προκαλούν αναγούλα! «Παντρεύεσαι τον Κύριο και ο μπαμπάς είναι το αγόρι σου…» λέει ο πατέρας στην έφηβη κόρη του και της ζητά φορώντας της ένα δαχτυλίδι αγνότητας ότι δεν θα συνάψει κανενός είδους σχέση με κανένα αγόρι μέχρι την ημέρα του γάμου της!
Το «έθιμο» αγνότητας που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα στις 48 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, προκαλεί ανατριχίλα και μας γυρίζει αιώνες πίσω, σε άλλες σκοτεινές εποχές .
Οι «χοροί αγνότητας», όπως λέγονται, είναι τελετές που πραγματοποιούνται προκειμένου τα κορίτσια να λάβουν το δαχτυλίδι της αγνότητας και να υπογράψουν ότι θα παραμείνουν αγνές μέχρι την ημέρα του γάμου τους. Για την ακρίβεια «δωρίζουν την παρθενιά τους» στον πατέρα τους με συμβόλαιο για να την προστατεύουν μέχρι τον γάμο τους!
Ακόμα και η τελετή δημιουργεί περίεργους συνειρμούς αφού θυμίζει γάμο αλλά το ρόλο του γαμπρού «παίζει» ο πατέρας…
Τα κορίτσια ντυμένα στα λευκά κουβαλούν έναν ξύλινο σταυρό και μετά τον πρώτο χορό με τον πατέρα τους, του υπόσχονται ότι θα παραμείνουν αγνές, «παντρεμένες» μόνο με τον Θεό ενώ οι μπαμπάδες με τη σειρά τους υπόσχονται στις 12χρονες κόρες τους ότι θα τις φροντίζουν και θα τις προστατεύουν μέχρι την ημέρα του γάμου τους.
Για την επισφράγιση της τελετής και την υπόσχεσης, οι πατεράδες φορούν στις κόρες τους ένα δαχτυλίδι που συμβολίζει την αγνότητά τους . Αυτή η υπόσχεση μεταφράζεται ως αποχή από κάθε είδους σ@ξουαλική επαφή ακόμα και φιλιά μέχρι την ημέρα του γάμου.
«Ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι» λέει ο πατέρας στην κόρη του «είναι η επιθυμία σου να παραμείνεις στο δρόμο του Κυρίου και να σώσεις τον εαυτό σου από τα φιλιά των φρύνων και να περιμένεις τον γοητευτικό σου πρίγκιπα να φανεί».
«Κράτησε το δαχτυλίδι στο χέρι σου ως υπενθύμιση ότι είσαι παντρεμένη με τον Κύριο και ο πατέρας σου είναι το αγόρι σου» συνεχίζει ο πατέρας.

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Σαράντος Καργάκος: Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ…!.. Αφήστε μας να πεθάνουμε τουλάχιστον ήσυχα "!


Γνωρίζω ότι οι ασχολίες σας είναι πολλές και ασφαλώς θα σας είναι δυσχερές να εγκύψετε στα ληρήματα της ταπεινής μου γραφίδας. Αλλ’ επειδή όλα τα Συντάγματα από καταβολής Ελληνικού Κράτους (1-1-1822), μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα του «ἀναφέρεσθαι εἰς τάς ἀρχάς», τολμώ –παρότι γνωρίζω ότι το σχετικό άρθρο του Συντάγματος εμπίπτει στις περιπτώσεις φαιδρότητας– να σας απευθύνω την ύστατη τούτη έκκληση:
ΔΕΚΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Με προεξάρχοτες την ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ Και δεν είναι οι μόνοι ασφαλώς
 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξίαχειρότερο πρώτο ραντεβού όλων των εποχών 01 10 ξένες προσωπικότητες που πρεσβεύουν την Ορθοδοξία
Jennifer Aniston
Από   τον  Κρητικό πατέρα της, Janis Anasakis,..κληρονόμησε την αγάπη της για την ορθοδοξία  Jennifer βιώνει την εκκλησία και να κάνει  δωρεές στο ναό  της Μεταμόρφωσης, που ανήκει στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου