Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Κατάρτιση ανέργων δημοσιογράφων με voucher – δεύτερος κύκλος


Αρχίζει σήμερα, Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανέργων δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, που συντονίζει για όλες τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα η ΕΣΗΕΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι συνάδελφοι, που έχουν ήδη από τον Δεκέμβριο του 2013 εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας απογραφικό δελτίο που τους έστειλε η ΕΣΗΕΜ-Θ, μπορούν να υποβάλουν τη σχετική διαδικτυακή αίτηση ως τις 27 Ιουνίου.
Συνάδελφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, που για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στο απογραφικό δελτίο που έστειλε η ΕΣΗΕΜ-Θ τον Δεκέμβριο του 2013, είναι άνεργοι και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με e-mail στη διεύθυνση info@esiemth.gr το αργότερο ως τις 23 Ιουνίου. 
Τονίζεται ότι στον Β΄ κύκλο σεμιναρίων δεν μπορούν να συμμετάσχουν συνάδελφοι που παρακολούθησαν τον Α΄ κύκλο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ το πλήρες κείμενο της σχετικής πρόσκλησης, στην οποία περιγράφεται το σύνολο της διαδικασίας.

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου των επιδοτούμενων σεμιναρίων με επιταγές κατάρτισης ( training voucher ), με σκοπό την επανένταξη των άνεργων δημοσιογράφων στην αγορά εργασίας.
Στο δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων των Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ/ΕΣΗΕΜ-Θ/ΕΣΗΕΠΗΝ/ΕΣΗΕΘΣτΕΕ/ΕΣΠΗΤ) και δεν συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο των σεμιναρίων.
Ακολουθεί η σύντομη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στην οποία αναγράφεται η ιστοσελίδα www . voucher . gov . gr , όπου οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής, έως τις 27 Ιουνίου 2014.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου