Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

________________________________________
ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ. είσαι τελιωμένος Κύριε Αντώνη!            Στημένη πια λεμονόκουπα για τα έως σήμερα αφεντικά σου! Κι όμως έχες  τη δυνατότητα να τους λιανίσεις κι αυτόματα να ανδειχθείς σε ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ    ΗΡΩΑ! Κλέψε τώρα την παράσταση, αντί να αφήνεις στα συνδικάτα του        ξένου εγκλήματος να κατακλέβουν τη πατρίδα σου και για τον επόμενο       αιώνα!                                                                                                                      
΄Η γίνεσαι Πανεθνικός ήρωας ή Τσολάκογλου! Διάλεξε! τερματίζεις!              
____________________________

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

rialiti1

Ένα  ριάλιτι σόου-τραγωδία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα στην Αμερική.
Θα λέγεται «Born in the Wild» και θα ακολουθεί νέους γονείς που θέλουν να γεννήσουν το παιδί τους στη φύση μακριά από γιατρούς και νοσοκομεία αλλά παρουσία κάμερας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ-http://indobserver.blogspot.gr/

Τα πάντα στο «σφυρί»...Ξεπουλάνε απόμοναστήρια,μέχρι χιονοδρομικά και παραλίες..

Ούτε τα μοναστήρια γλιτώνουν τελικά από το σχέδιο μαζικού ξεπουλήματος που προωθούν η κυβέρνηση και η τρόικα μέσω του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», στην τελευταία «φουρνιά» ακινήτων που μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ με βάση τις απαιτήσεις του Μνημονίου περιλαμβάνεται και ιστορικό μοναστήρι της Πιερίας, το Μοναστήρι Πέτρας Ολύμπου, το οποίο βρίσκεται εδώ και δεκαετίες σε ένα ιδιότυπο καθεστώς «κατοχής» από το Ελληνικό Δημόσιο.

Ολόκληρη η περιουσία της Μονής των Εισοδίων της Θεοτόκου δημεύθηκε το 1925 από το Δημόσιο προκειμένου να μετατραπεί σε σανατόριο, ενώ αργότερα λειτούργησε (μέχρι το 2004) ως ψυχιατρείο. Τώρα έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της και, αντί να παραχωρηθεί στην τοπική Εκκλησία, όπως ζητούν οι πιστοί της περιοχής, μεταβιβάζεται με την τελευταία απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων στο ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να πωληθεί σε ιδιώτες!


Με την απόφαση επιβεβαιώνονται κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι υποστήριζαν εδώ και χρόνια ότι η μονή δεν επιστρέφει στην Εκκλησία επειδή ενδιαφέρονται για το ακίνητο επιχειρηματικά συμφέροντα. Σημειώνεται ότι με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής βαίνει προς πώληση ολόκληρη η περιουσία της μονής, δηλαδή έκταση 21.320.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων κτιρίων, εγκαταστάσεων, κ.λπ.

Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, που υπενθυμίζουν ότι στο ιστορικό μοναστήρι είχαν βρει στέγη οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821, όπως ο Θ. Κολοκοτρώνης και άλλοι, ενώ στη διάρκεια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα οι μοναχοί της μονής ανέλαβαν να συντονίσουν τα επαναστατικά κινήματα στην περιοχή τους και να ανυψώσουν ηθικά τον λαό, το ακίνητο βαίνει προς πώληση.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ...

Συνελήφθη γνωστή παρουσιάστρια που παρίστανε την γιατρό και διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής!


Γνωστή παρουσιάστρια, συνελήφθη την Τετάρτη  απο την οικονομική αστυνομία στο Κολωνάκι. Πρόκειται για μια 44χρονη γυναίκα η οποία παρίστανε τη γιατρό που πουλούσε "μαιμού" συμπληρώματα διατροφής. Μάλιστα η ίδια διατηρούσε ιατρείο στην καρδιά της Αθήνας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 44χρονη ημεδαπή, που διακινούσε απομιμητικά συμπληρώματα διατροφής γνωστής εταιρείας

ΜΥΣΤΗΡΙΟ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΓΙΟΡΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ... ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ!!


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ...ΠΕΘΑΝΕ!

Σοφές απόψεις ενός καλόγερου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΜΠΙΛΑΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΟΡΥΒΟ: «ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ»!

«Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΟΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ …ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ»

·        Ο άγιος Μάρκος Ευγενικός, διαπρύσιος πολέμιος του παπισμού, λίγο πριν κοιμηθεί άφησε εντολή: «ούτε στην κηδεία μου ούτε στα μνημόσυνά μου θα πατήσει οποιοσδήποτε υπέγραψε την ένωση με τους καθολικούς».  Ο Αγιορείτης μοναχός Νικόδημος Μπιλάλης αποκαλύπτει σε ένα από τα τελευταία σύγχρονα θαύματα του Αγίου Μάρκου Ευγενικού, τους πραγματικούς λόγους του πρόωρου θανάτου του μακαριστού Χριστόδουλου
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ π.ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
·        «Ο Ιερώνυμος κάλεσε στην Αθήνα τον Αγγλικανό «αρχιεπίσκοπο»  Καντέρμπουρυ που είναι ομοφυλόφιλος, στεφανώνει ομοφυλόφιλους και χειροτονεί ως «ιερείς», λεσβίες. Τον έφερε ο δικός μας αρχιεπίσκοπος και λειτούργησε στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου»
·        «Είχαν γίνει συναλλαγές για να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος ο Χρστόδουλος»
·        «Ανύπαρκτα όντα οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας»
·        «Δεν υπάρχει εγκεφαλικός θάνατος. Έχουν σκοτώσει κόσμο και κόσμο με τη δωρεά οργάνων»

ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ. Λένε έπεσε στο κενό από τη στέγη της Μονής του... εθεωρείτο από τις κορυφαίες μοναστικές προσωπικότητες του Αγ. ΄Ορους- Χθες έγινε η κηδεία του στο Αγ. ΄Ορος! Ναι λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της πύρινης  συνέντευξης του στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!..Διαβάστε την και δείτε τι απίστευτα αποκαλύπτει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου