Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ..ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...

     ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! 

( Οι ψευτοδημοσιογράφοι των Αθηνών  θα κάνουν κουμάντο στη ενημέρωση; Μα είναι τσικό της δημοσιογραφίας!
 Ακόμη και οι Πανάξιοι της Σαλονίκης σιγούν..) Ενα μεγάλο δράμα ... λόγω ανικανότητας αυτών που ποιούν στρεβλωτικά τον δημοσιογράφο! 
Και να μήν έχουμε παραισθήσεις...ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ρωτάμε ... Γιατί οι επαρκείς τάχα μου δημοσιογράφοι πέραν του μισού αιώνα αγνοούν την σφίζουσα ελληνική περιφέρεια -επαρχία! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!
΄Οταν απαντήσετε ...θα αξιολογήσετε και το ..δημοσιογραφικό επίπεδο των κλόουν της δημοσιογραφίας!



΄Ολοι μας περίπου ξέρουμε τι συμβαίνει στο blogging. Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, έχει πολλούς στόχους ως γνωστόν , αλλά λόγω της ιδιομορφίας που χαρακτηρίζει την ενημερωτική δράση μας στο διαδίκτυο είναι συγκρατημένη στις κινήσεις της, διότι δεν επιθυμεί απότομα να ανατρέψει παγιωμένους (βλακωδώς)  συντεχνιακούς οργανισμούς ...που παραδοσιακά το παίζουνε ενημερωτές, με αποτέλεσμα τα σημερινά χάλια μας... ( όχι βέβαια των bloggers) ... Aν κι αυτοί επίσης έχουν μολυνθεί αγρίως μάλιστα ...από εισβαλλόντες επαγγελματίες δημοσιογράφους και μάλιστα πολύ καθυστερημένα...τόσο νιονιό είχαν ως δημοσιογράφοι, που μάλιστα υπήρξαν και πολέμιοι, τα μαλάκια του ΙΝΤΕΡΝΕΤ!, ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! 

Τέτοια σαϊνια! (όχι βέβαια ...τους καλούς, αλλά εκείνους τους φιγουρατζήδες τηλεπερσόνες της πλάκας δημοσιογραφικά... που με δικά τους σάϊτς (σήμερα)  κακόγραφα της εφημεριδο-τηλεοπτικής  πατάτας που βιώνουμε τα τελευταία 20-30 χρόνια! 30 δραματικά χρόνια που καταβαράθρωσαν την ενημέρωση γενικώς... και το κύρος  του ενημερωτή ... Και ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΑΖΑ... πως δα είναι λεύτεροι! Οι χαζοβιόληδες-ελεγχομενοι από το εβραιοσιωκιστικό σύστημα!

 Κι ,ω, του θαύματος βγήκε μπροστάρης ελπίδας , ποιος; α)Ο φιλότιμος ανένδοτος δημοσιογραφάκος , β) κι ο οραματιστής ερασιτέχνης blogger, που ύψωσαν μια σημαία ελπίδας .
Δεν θα θέλαμε να προσωποποιήσουμε την κατάντια των τηλεπερσονικών bloggers. ..Διότι θα είχαμε μεγάλο πανηγύρι. Θα τους έπαιρνε ο διάολος από τη μέρα που γεννήθηκαν!.. έως την ώρα που ξεφύτρωσαν τα σαρδανάπαλα αυτά  στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Δεν είναι η ώρα να στείλουμε στον Καιάδα τους χαζούς κομματόσκηλους  της ΕΣΗΕΑ, που ευτελίζουν την ιστορία της.

Η Ε.Σ.Δ. επιδιώκει αυτή τη στιγμή ένα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 

ΤΗΝ καθημερινή ανάδειξη της ειδησεογραφίας που παράγετε και  ειδικά από bloggers της  περιφέρειας. Καθημερινά "βγάζετε" ειδήσεις φιλότιμα με τον ιδρώτα σας , που ενδιαφέρουν το Πανελλήνιο... Κι όμως, φίλοι μας, τα σημαντικά σας αυτά πνίγονται στο στενό περιφερειακό περίγυρό σας.
Αγνοούνται από τα καθίκια του κέντρου Αθηνών... που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!... 

Εν τάξει να μην πούμε περισσότερα... EINAI ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΛΑΛΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

--Καλά δεν έχετε απολαύσει την κλασσική ηλιθιότητα του όποιου χαζού που λεει: "ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ;!!! Ρε χαζέ είσαι μέλος του εαυτού σου... ;

Αυτή η φάρσα ... κρατάει το άρωμα της βλακείας της κάπου 70 χρόνια τώρα!
Να γιατί η αληθινη δημοσιογραφία, η ενημέρωση-  έχει περιέλθει σε κομματόσκηλα-πράκτορες  και τζερτζελέδες του θλιβερού συστήματος.!

 Παρακαλούμε  ΑΠΟΛΑΚΤΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ! 
ΔΕΙΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ και όραμα ...ή  ερασιτεχνικη ιδεοστοροφία και ΔΡΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ! 

Ό,τι παράγετε, αποκλειστικά που θεωρείτε ότι πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός να μας το στέλνετε επί ημερησίας βάσεως στο  e-mail- 
web.pressunion@.gmail.com 

Με την υποσημείωση ότι η ελληνική επαρχία ..σταθερά υποτιμάται από τα δημοσιογραφάκια του Κέντρου! Αυτό το καλαμπούρι εμείς ως ΕΣΔ ...θα το κόψουμε! ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ...

Μέσα από το δίκτυο της Τράπεζας Τύπου Το θέμα σας, τα θέματα μας θα διαδίδονται στο διαδίκτυο... θα αναπαράγονται... Θα μαθεύονται από τους πάντες! Κάτι που μόνον εμεις , οι της ΕΣΔ το μπορούμε!.

Να μας ενημερώνετε καθημερινά... Κι αν θέλετε, μπορεί να έχετε ΜΟΝΙΜΗ θέση για το ιστολόγιο σας  στη ροή των θεμάτων σας από την ιστοσελίδα αυτή! Αρκει να μας ενημερώστε! Περιμένουμε και διότι ..
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΤΗΣ ελληνικής δημοσιογραφίας... (επαγγελματικής, ερασιτεχνικής, της δημοσιογραφίας των πολιτών)  ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !
Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου