Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο... Θα φτιάξει λέει ΜΗΤΡΩΟ Δημοσιογράφων ή Συντακτών του Διαδικτύου;.. Θα τους βάλλει σε μια κόλα χαρτί... για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους! Δεν έχει επιλύσει τα προβλήματα των μελών της και τώρα ορέγεται και το διαδίκτυο... Η φαύλη αυτή συντεχνιακή ομάδα, και κομματοελεγχόμενη, επί έτη παιδεύει αποδεδειγμένα δημοσιογράφους που εργάζονται στον ημερήσιο Τύπο και δεν τους γράφει μέλη της... Και τώρα ψαρεύει στο διαδίκτυο.... για να τους γράψει σε Μητρώο... Της μήτρας το κάγκελο δηλαδή!


Η ΕΣΗΕΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Καλά ξυπνητούρια...γιατί δεν ρωτάτε εμάς να σας πούμε την κατάσταση στο Διαδίκτυο; 
image_pdfimage_print
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποφάσισε τη δημιουργία Μητρώου δημοσιογράφων-μη μελών της Ενώσεως, οι οποίοι εργάζονται σε ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα, προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί και στη συνέχεια να προχωρήσει σε καίριες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων.
Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι-μη μέλη της ΕΣΗΕΑ, που εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, όπως συμπληρώσουν το συνημμένο ατομικό δελτίο με καθαρά κεφαλαία γράμματα και το παραδώσουν στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος), ή το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο info@esiea.gr.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΕ PDF ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ στα τηλ. 210-3675558 / 210-3675509 / 210-3675502.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου