Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΧΑΛΒΑ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ... ΑΝ ΟΧΙ...ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

____________________________________________

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ! ΝΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!

ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Τί σημαίνει αυτό; Πως οι ΄Ελληνες επί 5 χρόνια αποζητούνε έναν πολιτικό με "μπατζάκια" που να εκφράζει την ψυχή τους...  Έλαχε στον αριστερό Τσίπρα να μιλάει ελληνόψυχα!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΓΚΙΟΡΗΣ ΔΕΣΠΟΤΑΣ:

Με τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα έχουμε το παράπονο, ότι δεν ορκίσθηκε κατά τα καθιερωμένα! Αυτό όμως δεν μας...εμποδίζει να εκφράσουμε ελεύθερα τη γνώμη μας πάνω στα αυτά προβλήματα της καθημερινής μας ζωής και

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ...ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Φανερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή εν όψει της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών η κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου...


Η 26χρονη μοναχοκόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, φορώντας λευκό σακάκι, μαύρη μπλούζα, μπλε φούστα και μαύρα με λίγο τακούνι παπούτσια, φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην το στυλ της, καθώς δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο επίσημες εμφανίσεις.

Μάλιστα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κρατούσε ανά χείρας και μία τσάντα της γνωστής Αμερικανίδας σχεδιάστριας, Donna Karan, σε λευκό και μπεζ χρώμα.

Να σημειώσουμε πως η τιμή αυτής της τσάντας κυμαίνεται από τα 250 έως τα 300 ευρώ.

Οι φωτογραφίες μιλουν από μόνες τους:


kamikaze.gr

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!

Γυρίζουμε στο παρελθόν, στην δεκαετία του 1980 που σημάδεψε τόσο πολύ τον χώρο της μουσικής. Το τραγούδι αυτό, από τα πιο αγαπημένα μας ακούγεται άνετα όλες τις εποχές και ειδικά στη σημερινή στην οποία βιώνουμε επείγουσες καταστάσεις...
Ακούστε και δείτε το βίντεο κλιπ στα περισσότερα...


ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Τσίπρας: Ήρωας ή κλόουν; Οι γελοιογράφοι ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ..ΔΙΕΘΝΩΣ!
Δείτε τι γράφουν και πως γελοιογραφούν τον άθεο ΤΣΙΠΡΑ!
Τσίπρας μωρόJoep Bertrams )
Ο νεοεκλεγμένος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ένα αίνιγμα για ελληνικό λαό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και όσοι ακολουθούν την πολιτική σε όλο τον κόσμο. Ο 40-year-old ηγέτης του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει πολλά υποσχόμενος  ανακούφιση ελληνικού λαού χρέους , ένα τέλος στη λιτότητα και την ανάπτυξη μέσω των κρατικών δαπανών.
Μετά τον σχηματισμό της  πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς στην Ελλάδα, ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα επαναδιαπραγματευτεί το πρόγραμμα διάσωσης των 240 ευρώ biillion της χώρας, προκαλώντας σάλο στις διεθνείς αγορές και προκαλώντας στους ευρωπαίους ηγέτες νευρικό κλονισμό... πάνω από την οικονομία της ηπείρου. Πολλοί Έλληνες φοβούνται ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από την Ευρωζώνη .
Ο Τσίπρας είναι ένα αντισυμβατικό ηγέτη: αυτός είναι άθεος, ζει με έναν εταίρο αντί για τη γυναίκα, αρνείται να φορούν γραβάτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγινε χορτονομή για πολιτικούς σκιτσογράφους σε όλον τον κόσμο:
σαμπάνιαGary Κλήμης )
ΠούτινMarian Kamensky )
- See more at: http://greece.greekreporter.com/2015/02/05/greek-pm-tsipras-hero-or-clown-cartoonists-cant-decide/#sthash.v919zE9e.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου