Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΣ ΡΑΧΗΛ... έχει μεγάλη πλάκα... Από ωραία που θέλει να εκλαμβάνεται...πάει να καταντήσει σούργελο!

ΕΣΗΕΑ: “Οι δημοσιογράφοι δεν δέχονται ύβρεις και προσβολές”

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ MEGA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως «όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση». Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πληρώνεστε από επιχειρηματίες».
Η ΕΣΗΕΑ καλεί την κυρία Μακρή να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης. Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους.
Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ε.Σ.Δ. Θεωρούμε περίσσια την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, επιπόλαια... Γιατί στοχεύει σε πίτουρα; Η μανδάμ Ραχήλ είναι αέρας κοπανιστός...κι αν κατέστη γνωστή ..κατέστη από τη δημοσιογραφική γραφίδα κι όχι για όποιες αλαφροϊσκιωτες αξιωσύνες της  


ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ .. ΤΟΝ …ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΛΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΠΛΗΡΗ... ΦΑΡΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ!

Αντιδράσεις στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για Λ. Ταγματάρχη
Διάσταση απόψεων καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επιλογή της κυβέρνησης να ορίσει τον Λάμπη Ταγματάρχη διευθύνοντα σύμβουλο στην ΕΡΤ: αρνητικό εμφανίστηκε, έτσι, το διευρυμένο σώμα Πολιτικής Γραμματείας και Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην προχθεσινή του συνεδρίαση, την επιλογή υπερασπίζεται, αντιθέτως, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς.
  • Συνεργάτες Ν. Παππά: Το θέμα έχει τελειώσει
Στη συνεδρίαση Π.Γ. και Προεδρείου της Κ.Ο. έγιναν αναφορές του τύπου ότι ο Λ. Ταγματάρχης ανήκει στο καθεστωτικό τόξο των ΜΜΕ, ότι η προηγούμενη θητεία του στη δημόσια τηλεόραση κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται. Είναι, σύμφωνα με μέλη της Π.Γ., εικόνα από τα παλιά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές συνθήκες και, κυρίως, να ηγηθεί της προσπάθειας να ξανακερδίσει η δημόσια τηλεόραση την εμπιστοσύνη των πολιτών.
«Δεν χτίζεις το καινούριο με παλιά υλικά», υπογράμμισαν εξάλλου σε κοινή -γραπτή- δήλωσή τους οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ (Αννέτα Καββαδία,Αγλαΐα ΚυρίτσηΑλέξανδρος Τριανταφυλλίδης). Αφού υποστηρίζουν ότι πληροφορήθηκαν την πρόταση για τον Λ. Ταγματάρχη από τις σχετικές διαρροές στον Τύπο, επισημαίνουν ότι η εν λόγω επιλογή εγείρει «τεράστιο προβληματισμό και ανησυχία στους ίδιους τους εργαζόμενους».

Συνεργάτες Ν. Παππά: Στρατηγική μας οι μη κομματικές επιλογές

«Το θέμα έχει τελειώσει», απαντούν συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας και αναμένεται, αναφέρουν, η τυπική έκφραση γνώμης από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στη Βουλή. Στρατηγική της κυβέρνησης -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- είναι να μην γίνουν κομματικές επιλογές, εν τούτοις στον αρμόδιο υπουργό προτάθηκαν μόνο κομματικά μέλη, ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά. Είναι λάθος -τόνιζαν- να συμβαίνουν αυτά σε μια στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει πόλεμο κατά της διαπλοκής και η ΕΡΤ θα δώσει τη μάχη κατά των ιδιωτικών καναλιών.
Κατά την άποψη του υπουργού Επικρατείας, είναι λογικό «στην αρχή κάθε εγχειρήματος να καταγράφονται αντιρρήσεις», αλλά τώρα πλέον πρέπει «όλες οι δυνάμεις να στέρξουν στην ίδια προσπάθεια». Ενώ, σε απάντηση της κοινής δήλωσης των τριών βουλευτών, συνεργάτες του έλεγαν, «οι τρεις βουλευτές που αντέδρασαν είναι πολύ παλιοί για να λένε ότι κάνουμε επιλογές του παρελθόντος».

Β ΑΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΑΣ ΚΑΝΕΙ!

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ της ΕΡΤ ( Τί είπατε ο Ταγματάρχης είναι δημοσιογράφος; Φαρσέρ είναι καλέ, χωρίς την παραμικρή κατάθεση στη δημοσιογραφία!)


tagmatarxis_ertH ανακοίνωση τοποθέτησης του νέου ΔΣ στην ΕΡΤ δόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο πριν λίγο, χωρίς εκπλήξεις με Διονύση Τσακνή ως πρόεδρο και Λάμπη Ταγματάρχη ως διευθύνοντα σύμβουλο. 
Ανακοίνωση 
Η δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στους ιστότοπους της Ανοικτής Διακυβέρνησης (opengov.gr) και της Διαύγειας (diavgeia.gov.gr). Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων κατατέθηκαν ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής πλατφόρμας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Συνολικά κατατέθηκαν 153 αιτήσεις από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου