Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ...ΔΕΗ

Η ΔΕΗ για τη ΔΕΗ!!!
Εικόνα  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ

Χαράς Ευαγγέλια για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε. με την απόφαση του Εποπτεύοντα Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας κο Παναγιώτη Λαφαζάνη να τοποθετήσει στη κορυφή της ηγεσίας της μεγαλύτερης ΔΕΚΟ της χώρας τον 66χρόνο " ΔΕΗτζή" Μανώλη Παναγιωτακή, έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την πορεία της Επιχείρησης, τις ανάγκες της και τις δυνατότητες ανάπτυξής της.
ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝ ΚΑΙ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΥ
Η ΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΣΒΙΓΚΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Να δούμε αν μπορούμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι των εξελίξεων. Η αλήθεια είναι κα Σβίγκου ότι έχουμε προβληματιστεί όλοι, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζετε αυτό, πάμε σε ρήξη; Πάμε σε συμφωνία; Γιατί χθες το βράδυ βγήκαν δύο διαφορετικές γραμμές. Η μία ήταν η γραμμή του Μαξίμου ότι υπό αυτό το πλαίσιο δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνία με τις διαφωνίες ΔΝΤ-ΕΕ, και η άλλη βγήκε από τον κ. Δραγασάκη και τον κ. Τσακαλώτο που συνάντησαν τον κ. Ντράγκι και στις δηλώσεις τους είπαν ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο συμφωνίας. Τι από τα δύο ισχύει;



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ...ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ
Το παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης για το Δίκαιο του Κρασιού στη Σαντορίνη τον Οκτώβριο


H Διεθνής Ένωση Νοµικών του Οίνου (AIDV) επέλεξε την Ελλάδα και δη την Σαντορίνη, ανάµεσα σε πολλούς προορισµούς ανά τον κόσµο, για να διοργανώσει το ετήσιο συνέδριό της στις 2-4 Οκτωβρίου 2015, εορτάζοντας ταυτόχρονα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.
Η AIDV αριθµεί 300 µέλη σε 45 χώρες τα οποία είναι κατά κανόνα νοµικοί µε επαγγελµατική ενασχόληση µε το χώρο του οίνου (σύµβουλοι, στελέχη επιχειρήσεων, δικηγόροι, πανεπιστημιακοί κλπ).
Το ετήσιο συνέδριο αποτελεί σηµείο αναφοράς για τα µέλη της Ένωσης καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης συζητούνται τα φλέγοντα ζητήµατα του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα τα µέλη επιδιώκουν να έρθουν κοντά στην ιστορία, την κουλτούρα τον οινικό και γευστικό πολιτισµό του τόπου που τους φιλοξενεί.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ! ΕΜΠΡΟΣ ...ΜΑΡΣ!

Δικαίωμα ένταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα μέσω των πανελληνίων εξετάσεων θα έχουν οι μαθητές όλης της χώρας από την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα όλων των φορέων που σχετίζονται με την Πυροσβεστική αλλά και χιλιάδων μαθητών που επιθυμούν να έχουν την ευκαιρία να γίνουν πυροσβέστες δίνοντας εξετάσεις στη Γ’ Λυκείου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΘΕΜΑ: Ξενάγηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΠΑΙΘ στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (πατάει γκάζι ήδη)

Το εργοτάξιο του «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο χώρο του παλαιού ιπποδρόμου, στο φαληρικό Δέλτα επισκέφτηκε σήμερα o υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς.
Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΟΠΑΙΘ Δημήτρη Χασάπη ξεναγήθηκε στους υπό κατασκευή χώρους, που σχεδίασε ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Ρέτζο Πιάνο, που θα φιλοξενήσουν στη νέα τους στέγη την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ....

Επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής - Έτσι εννοούν την “δίκαιη” δίκη;

Επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής - Έτσι εννοούν την “δίκαιη” δίκη;


Σε μια χρονική περίοδο που το Καθεστώς νιώθει εγκλωβισμένο στο αδιέξοδο της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής και μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή, αναλαμβάνει το παρακράτος να επιβάλλει τη θέληση του Καθεστώτος δια της πολιτικής τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου