Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μια μικρή προσευχή προς τη ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ!: Αρχόντισσα των ελπίδων μας ..μην μας εγκαταλείπες. ..Τα έχουμε κάνει σκατά και το ξέρεις.Βάλε ένα χεράκι, μπας και ξεμπλοκαριστούμε.. Φώτισε αυτόν τον Άθεο Τσίπρα, δεν είναι τόσο παλιόπαιδο... να πράξει τα δέοντα. Παναγούλα μας βοήθα... μας ζώνουν διαόλια και πάμε κατά διαόλου, σε αφανισμό!


15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 

ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΔεκαπενταύγουστος. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μια εκκλησία αφιερωμένη στη χάρη της Δέσποινας. Στο Αρχιπέλαγος, κάθε νησί και μια Παναγιά, προστάτιδα των ναυτικών και ενσάρκωση της Μητέρας των μητέρων. Στις «Παναγίες» του Αιγαίου αναβιώνει κάθε χρόνο το «Πάσχα του καλοκαιριού», ένα «χαρμόσυνο πένθος» και ένα προσκύνημα που μαγνητίζει τα πλήθη. Η Μεγαλόχαρη της Τήνου με τα χιλιάδες τάματα, πιο πέρα η μεγαλοπρεπής Εκατονταπυλιανή της Πάρου, το κάτασπρο ξωκλήσι της Παναγιάς της Επανωχωριανής στην Αμοργό, η Παναγία η Σπηλιανή σε ένα μοναδικό σπήλαιο μέσα στο κάστρο των Ιπποτών της Νισύρου και τόσες άλλες, καθεμία με το δικό της χρώμα.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΣΑΝΔΑΛΟΠΟΙΟΣ... ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TRIP ADVISOR


Μεγάλη προβολή γίνεται σήμερα στον Σανδαλοποιό του Ψυρρή, …που γράφει και ποίηση… Τον γνωρίσαμε κάπου εκεί στα 1963 και του κάναμε φυσικά και ρεπορτάζ… ΄Ηταν ο Σταύρος Μελισσινός και πνευματικός άνθρωπος… Τα σχετικά δημοσιεύματα στη Γαλλία κι εδώ είναι ελλειπή… 
Ο Μελισσινός είναι ο ποιητής που μετέφρασε στα ελληνικά για πρώτη φορά τον εθνικό ποιητή της Περσίας ΡΟΥΜΠΑΓΙΑΤ (αν θυμόμαστε καλά). και ότι το αρχικό μαγαζάκι του, ήταν επί της Πανδρόσου 60, αν δεν κάνουμε λάθος.. Δυστυχώς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να βρούμε τα σχετικά με τον Μελισσινό, μέσα σε ατέλειωτους τόμους, που δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη σε ηλεκτρονικό σύστημα. Δεν πειράζει … Πάντως στην εποχή του ΄60 και μετά είχε μεγάλη δημοσιότητα ο Μελισσινός, διεθνή και ελληνική!
Αξίζει να διαβάσετε κι αυτά έστω και κολοβά που ακολουθούν…: 

ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΓΑΛΛΙΔΑ FASHION BLOGGER 

Ο ποιητής-σανδαλοποιός του Ψυρρή: Προσκύνημα τουριστών για να αγοράσουν τα σανδάλια του [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TRIP ADVISOR 

Μαριάννα Μαρμαρά 

Εχει δημιουργήσει σανδάλια για τη Τζάκι Κένεντι, τα μέλη των θρυλικών Beatles, τη Μαρία Κάλας, τη Μπάρμπρα Στράιζαντ, τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, τον Άντονι Κουήν, τον Γκάρι Κούπερ, τη Σοφία Λόρεν, τον Μπομπ Σάγκετ και πολλούς πολλούς ακόμα διάσημους.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ .ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΤΗ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ
Η μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μια... βόμβα μολότοφ που έκλεψε τα βλέμματα στη Βουλή [εικόνες]

Η μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μια... βόμβα μολότοφ που έκλεψε τα βλέμματα στη Βουλή [εικόνες]

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΥ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΟΙ ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ!

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΚΑΪ!!!

Ο Αλαφούζος έβαλε πωλητήριο στον Σκάϊ
Σε δεινή κατάσταση ο τηλεοπτικός σταθμός. Υπέρογκες οι υποχρεώσεις, σε κάμψη ο τζίρος. Στοπ από τράπεζες σε αναχρηματοδοτήσεις-φρέσκο χρήμα..
Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάϊ, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς οι τράπεζες έχουν πλέον διακόψει τη χρηματοδότησή του με νέο χρήμα καθώς και την αναχρηματοδότηση των υπέρογκων υποχρεώσεων του. Με δεδομένο ότι ο σταθμός έχει αρνητική καθαρή θέση και ο βασικός μέτοχος αρνείται να υλοποιήσει αύξηση κεφαλαίου, όπως προβλέπεται από το νόμο, η χρηματοδότησή του από τις τράπεζες θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου