Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΕΝΗ Η ΤΑΡΙΦΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΠΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΓΟΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


Η Χρυσή Αυγή στο Ε.Σ.Ρ. για την άρση του αποκλεισμού από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΗ Χ.Α. Ακόμη να βγάλετε συμπέρασμα; Να καταλάβαιτε τι γίνετε; Ειδικά εσείς οι αριστεροί του κώλου και της ..προόδου; 


Στελέχη του Γραφείου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου μετέβησαν σήμερα στα γραφεία του Ε.Σ.Ρ. και συνάντησαν τα μέλη του Συμβουλίου καταγγέλλοντας τον άθλιο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς - δημόσια και ιδιωτικά.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κατά την έξοδό του από το Ε.Σ.Ρ. προέβη στην παρακάτω δήλωση:  "Εδώ και 8 μήνες που η Χρυσή Αυγή εξελέγη τρίτο κόμμα δεν έχει προσκληθεί ούτε ένας εκπρόσωπός μας σε κανένα κανάλι, σε καμμία πολιτική εκπομπή. Υπάρχει σχέδιο αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από την ενημέρωση, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που διαθέτει εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση μέσω της πρωτογενούς παραγωγής, της αυτάρκειας και της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, καθώς και για την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού που είναι μια μεγάλη πληγή για τον ελληνισμό και τείνει να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα. 
Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε σήμερα σε συνάντηση με μέλη του ΕΣΡ, ώστε το μισό εκατομμύριο των πολιτών που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή να μπορεί να βλέπει και να ακούει τους εκπροσώπους του. Στις προσεχείς  εκλογές η άνοδος του ποσοστού μας θα είναι ραγδαία και ο αριθμός αυτός των Ελλήνων που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή θα αυξηθεί".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ αποκαλύψαμε πως ο αφανισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν ενυπόγραφη εντολή προς ΣΑΜΑΡΑ του αρχηγού των Σιωνιστών..Μίστερ Νταϊβις. Η πλάκα είναι πως συντρέχουν ακόμη και οι φαιδροί της αριστεράς του Τσίπρα που συνεχίζουν να αποκαλούν ένα κόμμα που ψηφίζεται από μερίδα του ελληνικού λαού, ως  Ναζιστικό, φασιστικό. κ.λ.π. Από πού προκύπτουν όμως οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της δημοκρατίας μας (της πλάκας) σε βάρος ενός νομίμου κόμματος, που εξ όσων γνωρίζουμε , παρά τις κατηγόριες που εκπέμπουν οι ανόητοι θεματοφύλακες της βλακώδους δημοκρατίας μας... δεν έχουμε εμείς, δημοσιογραφικά επισημάνει ΚΑΜΙΑ ναζιστική δράση ..ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ , αν βάλετε το τσερβέλο σας να δουλέψει....Εν τάξει, έχει κάποιες ιδιομορφίες το κόμμα αυτό, ..ως προς την αισθητική των μελών του, κ.λ.π. αλλά η κατ΄ ευφημισμό δημοκρατία μας δίνει ρέστα... φασιστικής χυδαιότητας τουλάχιστον ..για να μην πούμε ότι είναι υποχείρια ξένων συμφερόντων και αποφάσεων, όπως πιστοποιείται με την τύχη... εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής... Και πάντως δεν είναι τυχαίο ότι η Χ.Α., είναι το μόνο κόμμα που μιλάει ελληνικά.. Κι αυτ'ο ως γνωστόν προκαλεί αλλεργία στα μπασταρδάκια εξ Εσπερίας .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου