Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...

Το πρώτο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο είναι 

γεγονός.

Αυτή είναι μια ξεχωριστή ανακοίνωση για το ΚΙΟΟΚΟ, το πρώτο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο το οποίο τώρα είναι online στην διεύθυνση www.kiooko.net. Πρόκειται για μια καθαρά Ελληνική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης. Εφοδιασμένο με πληθώρα λειτουργιών τελευταίας τεχνολογίας ΟΧΙ μόνο μπορεί να συγκριθεί με τα υφιστάμενα κοινωνικά δίκτυα, αλλά σε πολλές λειτουργίες υπερτερεί.
Οι χρήστες του ΚΙΟΟΚΟ έχουν το δικό τους προφίλ (PROFILE), μηνύματα (MESSAGES), ροή ειδήσεων (NEWS STREAM), φωτογραφίες (PHOTOS), επαφές (CONTACTS), ομάδες (GROUPS), διαμοιρασμό αρχείων (FILES SHARING), το μοναδικό APHRODITE HALL και πολλά άλλα.

Με το μοναδικό τρόπο ψηφίσματος στις δημοσιεύσεις (Posts) οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν και να δηλώσουν την αρέσκεια ή δυσαρέσκεια τους σε κάθε δημοσίευση ή να δημιουργήσουν ομάδες ή να γίνουν μέλη σε ομάδες. Τα μέλη έχουν συνεχή ροή ειδήσεων από τις επαφές τους, άτομα που ακολουθούν και το πιο σημαντικό τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις από τη χώρα τους η οποιαδήποτε άλλη χώρα. Άτομα άνω των 18 θα μπορούν να μπουν μέσα στο APHRODITE HALL για να συνομιλήσουν, να κάνουν νέους φίλους ή και να συναντηθούν με νέα ενδιαφέροντα άτομα. Πρωτίστως υπάρχει σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα και αυστηρές ρυθμίσεις για διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής.
Η χρήση του ΚΙΟΟΚΟ είναι εντελώς δωρεάν, αλλά αυτή τη στιγμή η χρήση του μπορεί να γίνει μόνο από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για κινητά και ταμπλέτες.

Γίνετε μέλος σήμερα, στηρίξετε αυτή την Ελληνική πρωτοβουλία, χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση, διαδώστε το σε όλη την Ελλάδα και όλο το κόσμο, προωθήστε το ως ελληνικό θησαυρό. Ζήστε την εμπειρία των μοναδικών λειτουργιών που πρώτη φορά είναι διαθέσιμες σε κοινωνικό δίκτυο.

Ως ένα σημαντικό μέσο μαζικής ενημέρωσης διαδώστε το σε όλους, δημιουργήστε το προφιλ σας και δημοσιεύετε τις ειδήσεις σας καθημερινά μέσα στο ΚΙΟΟΚΟ και προσκαλέστε όλη την Ελλάδα να σας ακολουθεί (Follow) μέσα από το ΚΙΟΟΚΟ. Για Follow τώρα ΜΟΝΟ από το ΚΙΟΟΚΟ το νέο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο.

θα μπορούσαμε να έχουμε τη στήριξη σας και την προώθηση σας για να μπορέσει ένα ελληνικό δίκτυο να πετύχει; Γιατί όσο καλό και να είναι χωρίς τη στήριξη των δημοσιογράφων δεν θα πάει μπροστά. Για μας ως ελληνική πρωτοβουλία είναι σημαντικό πρώτα να έχουμε τη στήριξη όλης της Ελλάδας.
Παρακαλώ επιβεβαιώστε την παραλαβή αυτού του email . Περιμένουμε τα σχόλια σας για το δίκτυο μας καθώς και ενημέρωση εάν θα έχουμε τη στήριξη σας.
www.kiooko.net
Ομάδα υποστήριξης ΚΙΟΟΚΟ
kiookoteam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου