Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ...ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΆ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΦΑΖΕΤΑΙ!.. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ θα είναι μεταξύ δυο αριστερών δυνάμεων! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν εκφυλιστεί!

ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ!
(ανεψιός ενδόξου στρατηγού) ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ!
Διότι από τοτε που εφευρέθηκε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (του 3%), η αδίστακτη κουκουλοφόρα, ο τόπος υφίσταται πολλά δεινά.Δείτε την σημερινή είδηση και θα επανέλθουμε με τη ΜΟΥΡΓΑ των αναχρονιστικών που παριστάνουν τους αριστερούς, προοδευτικούς, ενώ πολιτικά είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.. τραυματικών, απροσαρμόστων υποκειμένων! ..Ακόμη και 

ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

Η Ιστορία του κτιρίου «ΒΙΕΝΝΗ» στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ


Ήταν στην περίοδο του μεσοπολέμου όταν η Θεσσαλονίκη προετοιμαζόταν να γίνει ξανά κέντρο πολιτισμού των Βαλκανίων. Το επιβλητικό αυτό ξενοδοχείο με το όνομα  «ΒΙΕΝΝΗ»  έφερνε το άρωμα αλλαγής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Γ. Καμπανέλλο το 1929 και ολοκληρώθηκε το 1931 με πρώτο ιδιοκτήτη τον Κώστα Μανωλά.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΤΟ ΜΕΤΙΤΕΡΑΝΝΕ!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΡΥΨΑΝ! ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!

Βρε κάτι πράγματα που τα περνάνε στο ντούκου οι ψευτοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ. Το πιο κάτω μας το στέλνει το ελληνόψυχο http://ermionh.blogspot.gr/  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ: ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΟΥΝ...ΟΙ ΠΡΤΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! 

Ο ναός του αποθεωθέντος Μ. Αλεξάνδρου είναι έτοιμος στην Θεσσαλονίκη.


Μετά από 1.000 χρόνια αναβιώνει η λατρεία του
Μ. Αλεξάνδρου ως ενός εκ των Θεών των Ελλήνων.

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε

Μια σπουδαία ανακάλυψη στη Πέλλα , του αγάλματος του ισόθεου ΣΕΙΛΗΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ , ΌΠΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η... ΑΜΦΙΠΟΛΗ!
Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η συγγραφέας Δήμητρα Λιάτσα, είχε την καλοσύνη να μας στείλει ένα βίντεο (10 λεπτών)όπου θα μάθετε πολλά και θα αναβαθμιστείτε... ελληνικά. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ !  

Η Δημητρα Λιάτσα την Παρασκευή 21 . 08 . 2015 για τις τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνικά θέματα.

 
Ο ΣΕΙΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ







Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
 
Συγγραφεύς Δήμητρα Λιάτσα:
 «Όποια σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας και να ανοίξει κανείς, είναι βαμμένη με το αίμα των προγόνων μας. Το χώμα που πατάμε δεν είναι χώμα. Είναι η σκόνη από τα οστά των προγόνων μας και όλοι αυτοί ζητούν δικαίωση. Σήμερα είναι η κατάλληλη εποχή για να συμβεί η επανελλήνιση. Διότι σήμερα ανακαλύπτουμε την Ιστορία μας και αντιλαμβανόμαστε τις επανειλημμένες αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος μας. Η επανελλήνιση έχει ήδη αρχίσει εδώ και χρόνια και εξελίσσεται ήρεμα και σταδιακά. Διότι η επανελλήνιση αρχίζει από τη στιγμή που κάποιος αναζητά να μάθει τι συνέβη στο παρελθόν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η διερεύνηση του παρελθόντος, δηλαδή της Ιστορίας, είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην αποσαφήνιση του παρόντος. Η γνώση της Ιστορίας μας, θα αναπτύξει μέσα μας την αίσθηση του δικαίου. Και η αίσθηση του δικαίου θα μας ξανακάνει Έλληνες.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου