Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 














Του ανταποκριτή μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ



Εδώ και ενάμιση χρόνο, ο πατριδολάτρης πολυτάλαντος Δραμινός κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, παρακινούμενος από δεκάδες φίλους στην Ελλάδα και ομογενείς, προχώρησε στην ίδρυση νέου Ελληνικού κόμματος. Εγιναν οι διαδικασίες αναγνώρισής του και οργάνωσής του.
Μεθαύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, οργανώνει ανοικτή εκδήλωση ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, στην Πλατεία Συντάγματος, ώρα 17.30 έως 19.30. με θέμα: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 


Στο πολύ ενδιαφέρον ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που κυκλοφόρησε αναφέρει με νόημα: «Επειδή πιστεύουμε πως δεν υπάρχει θέση στη δειλή αδιαφορία, γι’ αυτό ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ έχει την ηθική υποχρέωση, να συμπαρασταθεί στην αγανάκτηση των πολιτών που προκύπτει από την υποβάθμιση του κέντρου των Αθηνών και όχι μόνο, δηλώνοντας το με μια ειρηνική συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, που θα διεξαχθεί με καινοτόμο τρόπο και θα έχει στόχο την ανεύρεση λύσεων από προτάσεις του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και των παρευρισκομένων πολιτών.»


Την Τετάρτη λοιπόν, 7/9/2015, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.
Το πρόβλημα που καταπιάνεται είναι και ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ! Όλοι το προσπερνάνε χρόνια τώρα και κατάντησε θηλειά στην καθημερινή ζωή των Αθηναίων κατοίκων και των επισκεπτών με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον! Το άφθαρτο των ατόμων που συγκροτούν την νέα ελπιδοφόρα πολιτική παράταξη εγγυάται την προσφορά του «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ».

τΌ ΝΈΟ ΚΌΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου