Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ..ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ...

ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑΘΗΣ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ...

Είναι συμπαθής πλην σταθερά ελλειπής και ως δημοσιογράφος και ευρύτερα γνωσιακά..γνωστικά κ.λ.π.

Παρλάρει στον realFM. τα πρωϊνά με την καλή Λεονάρδου, αλλά σε δεύτερο ρόλο! Γιατί; Ας όψεται η επίσης δημοσιογραφική επάρκεια του Νίκου Χατζηνικολάου..

Ο εν λόγω κ. Χουδαλάκης λέει πολλές εξυπνάδες που αγγίζουν τα όρια της ανοησίας. ΄Ηδη μόλις χθές σημειώσαμε τις αρλούμπες του περί ΕΝΤΙΘ ΠΙΑΦ.. και σήμερα χωρίς να θέλουμε να τον πικράνουμε, πρΙν λίγο πάλι έλεγε αρλούμπες για το χριστουγεννιάτικο δημοφιλές έδεσμα  "ΜΠΑΜΠΩ" του Ν. ΄Εβρου κυρίως, με προφανή μητρική καταγωγή το Διδυμότειχο, αυτός επέμενε να το ονοματίζει ΒΑΒΟΟ... Μπαμπού! Ο ίδιος επειδή φαίνεται να είναι φιλότιμος-πλην αναιδής ως πρoς την παρτενέρ του Λεονάρδου-γνωρίζει άριστα τα γράδα των δυνατοτήτων του.. Ας κάνει κράτη και να μην δογματίζει για χωράφια που δεν κατέχει...

Μάλιστα δε εσχάτως ...τον έχουν και ως σχολιαστή στου Κισσανδράκη- BLUE SKY- (συμπατριώτης του Κρητικός είναι ο καναλάρχης ο.. και ο πρώτος πορνοπαραγωγός βίντεο στην Ελλάδα!).

Είναι απολύτως βέβαιον ότι ο κ.  Χουδαλάκης, αγνοεί αυτήν την σουπιά..τον NΙΚΗΦΟΡΟ και  αφεντικό του...

Τέλος πάντων γίναμε κακοί που γίναμε, λέμε: Να μην ομιλεί πολύ για δημοσιογραφία, πριν ωριμάσει επαρκώς... Νά κάνει και καμιά επιτυχιούλα...

 Γιατί εμείς, ως Πατριαρχείο της ελληνικής ορθοδόξου δημοσιογραφίας, δεν έχουμε επισημάνει κάνενα δικό του SCOOP (επιτυχία).Αν κάνουμε λάθος να μας ειδοποιήσει!
Για να κάνεις όμως δημοσιογραφική επιτυχία χρειάζεται να ενοχλείς. Ο κ. Χουδαλάκης ποτέ δεν ενοχλεί. Γιατί δεν το μπορεί! 
ΕΝΟΧΛΕΙ όμως εμάς για την αμάθειά του περί πολλών που διαχειρίζεται...

Άκου την χριστουγεννιάτικη Μπάμπω.. να την λέει ΜΠΑΜΠΟΥ (baboo).Για όσους δεν ξέρουν η "μπάμπω"(σημαίνει γριά) είναι από τα πιο εύγευστα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δημοφιλέστατο σε ολόκληρη σχεδόν τη Θράκη!
Νομίζουμε ότι θα βρείτε συνταγές πολλές στο GOOGLE.
Είπαμε ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι καλής πάστας ανθρώπινου σκαριού, , πλην όμως "προϊόν" της πολυτραυματικής δημοσιογραφίας που ενέσκυψε στην ταλαίπωρη αυτή χώρα από το 1974 με όλες τις ασχήμιες της!
ΑΠ.ΒΡΑΧ.  



   
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου