Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Στα άκρα οι σχέσεις της Τρέμη με τον Καψή

Ποιος θελει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Στο βαρύ κλίμα που υπάρχει στο Mega εδώ και καιρό και το οποίο επιδεινώθηκε με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ήρθε να προστεθεί τις τελευταίες ημέρες μια έντονη, διπλή φημολογία, που τουλάχιστον το ένα σκέλος της έχει απόλυτη βάση.
Πρόκειται για το εμφανές πλέον «πάγωμα» στις σχέσεις της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Ολγας Τρέμη, τόσο με τον διευθυντή ειδήσεων, Μανώλη Καψή, όσο και με τον δεύτερο τη τάξει, Κ. Σπυρόπουλο.
Η δημοσιογράφος έχει αντιληφθεί -ή πληροφορηθεί- ότι το διευθυντικό δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού επιχειρεί να βρει άλλον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια για το κεντρικό δελτίο από την επόμενη σεζόν. Η συνεργασία τους το τελευταίο διάστημα έχει καταστεί ιδιαίτερα προβληματική. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι υπήρξαν κεντρικές συσκέψεις για το δελτίο (αυτές που γίνονται έως τις 4 το απόγευμα) στις οποίες η.. παρουσιάστρια, που πάντοτε ήταν τυπική, δεν εμφανίστηκε καθόλου, επικαλούμενη ότι είχε άλλες δουλειές. Και σε αυτές που ήταν παρούσα όμως, τις περισσότερες φορές έμενε πέντε-δέκα λεπτά και στη συνέχεια αποχωρούσε, αποφεύγοντας ακόμα και να πει λέξη.
Το «Secret»  πληροφορείται εγκυρότατα ότι τόσο ο Μ. Καψής όσο και ο Κ. Σπυρόπουλος δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» του δελτίου η Τρέμη και ήδη συζητούν μεταξύ τους για το πρόσωπο που θα μπορούσαν να προτείνουν για την αντικατάστασή της. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, αν και επιφανειακά οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πολύ καλές, «υπογείως» από την πλευρά Σπυρόπουλου υπάρχει ο στόχος να γίνει... χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δηλαδή, φιλοδοξεί κάποια στιγμή να αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού, κάτι που ενδεχομένως γνωρίζει -αλλά δεν το δείχνει- ο Μανώλης Καψής.
- πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου