Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ε, ο Σπύρος SPIROSPERO έχει δίκαιο! Να και γιατί εμείς αργούμε κάποτε να αγγίξουμε θέματα, που όσο σκανδαλώδη κι αν μοιάζουν ..στην ουσία είναι πατάτες όπως λέμε εμείς στη δημοσιογραφία!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ..ΠΕΡΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...με την τ. ΚΑΙ ΝΥΝ πάλι (λίαν καλώς) ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!


Σμειώστε ότι είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούμε εδώ σκέψεις του Σπύρου Καρατζαφέρη, ενός σημαντικού και έντιμου ρεπόρτερ, που εκτιμούμε.. Και επειδή εμείς δεν ασχοληθήκαμε με τη νέα - μετά SIEMENS λαμογιά του Κυριάκου και βρίσκουμε ενδιαφέρουσες τις επισημάνσεις του Σπύρου....
         otikoako
  • Τι συνέβη ρε παιδιά και έσκασε τώρα η βόμβα για το πόθεν έσχες του Κυριάκου; Δεν είχατε συμφωνήσει ότι το θέμα αυτό θα το κρατήσετε για προεκλογικό όπλο; Μάλιστα, μου έλεγαν, ότι είχατε πει: «όχι τώρα που ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε στη Μέρκελ να βοηθήσει στα δύσκολα και να φωνάζει μόνο για τα επουσιώδη θέματα». Τι συνέβη, λοιπόν; 

  • Η επίσπευση επιβλήθηκε από... τις δημοσκοπήσεις και το δημοσίευμα ενός περιοδικού που αλίευσε το θέμα από δυσαρεστημένο σύντροφό σας στην κυβέρνηση. Που λέτε, έγραψε το καλό περιοδικό και αμέσως οι μεγάλοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου άρπαξαν την ευκαιρία να βγουν στα κεραμίδια και να ανακόψουν τον αέρα που δείχνει ο Κυριάκος στις δημοσκοπήσεις. Έτσι η απαραίτητη συναίνεση πήγε περίπατο γιατί το κόμμα, προφανώς, είναι πάνω απ' όλα.
  • Τυπικά ο Κυριάκος την έχει πατήσει με το πόθεν έσχες. Ουσιαστικά η ευθύνη του δεν είναι και τόσο μεγάλη. Την εποχή που έπρεπε να αναγράψει την περιουσία και τις αποδοχές της συζύγου του στο πόθεν έσχες ήταν χωρισμένος, αλλά δεν είχε πάρει διαζύγιο. Ο νόμος απαλλάσσει κάποιον από την υποχρέωση εάν έχει εκδοθεί διαζύγιο. Ιδού πως στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα του Κυριάκου. Στην πράξη τώρα. Έχει χωρίσει κάποιος από την γυναίκα του και βρίσκονται σε διάσταση. Ο χωρισμός επήλθε με εντάσεις και καυγάδες. Πως θα τολμήσει ο σύζυγος να ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της συζύγου του για να τα καταχωρήσει στο πόθεν έσχες; Δύσκολα, πολύ δύσκολα και μάλιστα όταν το ζευγάρι αναγκάστηκε να χωρίσει με άνωθεν εντολή (της μητέρας , πχ) και η νύφη έγινε έξαλλη με την ατολμία της συζύγου της να πει όχι στις πιέσεις. Απόδειξη είναι το ζευγάρι – όταν έπαψε η πίεση – ξαναενώθηκε και ζει ευτυχισμένο. Όπως το ζεύγος Κυριάκου Μητσοτάκη που τώρα πλέον βρίσκεται κάτω από την ίδια στέγη με τα 3 χαριτωμένα παιδιά τους και ζουν ήρεμα και ευτυχισμένα, επειδή η πίεση εξαφανίστηκε. Από εδώ και πέρα ελπίζω να βάζει τα εισοδήματα της κ. Γκραμπόφσκι στο πόθεν έσχες του και θα ελέγχει τις συνεργασίες της με τους κάθε λογής Παπασταύρου.
  • Όλα αυτά τα ανάφερα σε πηγή μου στο Μαξίμου μαζί με την έκπληξή μου γιατί «έκαψαν το χαρτί τους τόσο νωρίς». Η απάντηση ήταν αφοπλιστική (δεν ξέρω και αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια): «Έχουμε πολλά στοιχεία για τον Κυριάκο. Σιγά – σιγά θα μάθουμε πολλά και διάφορα. Δεν θα τον αφήσουμε να κοκορεύεται. Όποιος γίνεται αρχηγός δεν μεγεθύνεται μόνο η εικόνα του, αλλά και η ζωή του». Όλα καλά, αλλά δεν ξέρω όταν αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία που διαθέτει (αν διαθέτει) ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο, αν υπάρχει ακόμα χώρα. Και αν υπάρχει ακόμα χώρα στην κατάντια που θα βρίσκεται σιγά να θέλει να ασχοληθεί με τα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου