Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016


ΣΟΚ! Η εκπομπή του Αυτιά ΚΟΠΗΚΕ στον ΑΕΡΑ! Τι συνέβη;;; (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 14/03/2016 10:30
xatzis-614x378

Χουντικό (;;;) κόψιμο ή τυχαίο;;; Ο Γιάννης Μουζάλας μιλούσε στην εκπομπή για την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, την Frontex και συνολικά το ζήτημα του προσφυγικού όταν ο ήχος ξεκίνησε να έχει προβλήματα μέχρι που χάθηκε εντελώς, με το κανάλι να ρίχνει διαφημίσεις οι οποίες
κράτησαν πολύ ώρα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να επιστρέψει στον αέρα ο Γιώργος Αυτιάς. Αντ’ αυτού η μαγνητοσκοπημένη νέα εκπομπή “X in the City” ξεκίνησε με την Ευαγγελία Αραβανή να μας καλωσορίζει σε διάφορες εκδοχές, κάτι που συνέβη πολλές φορές στη μία ώρα που ο σταθμός έκανε προσπάθειες να επαναφέρει την live εικόνα του στις οθόνες μας, όπως διαβάσαμε σε άρθρο.
Το σήμα τέλους της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά έπαιξε κάπου ανάμεσα σε αυτές τις προσπάθειες, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αποχαιρετά τους τηλεθεατές, ενώ στη συνέχεια ο Τάκης Χατζής με την εκπομπή «Ακραίως» βγήκε στον αέρα στις 10:30 αντί για τις 10:00 και εξήγησε στους τηλεθεατές τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σε αυτό το διάστημα.
«Καλημέρα κυρίες και κύριοι, ζωντανά εδώ και σήμερα στο στούντιο του ΣΚΑΪ με μία καθυστέρηση μισής ώρας. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς όταν έχεις να κάνεις με ηλεκτρονικά με ηλεκτρολογικά, όλο αυτό το σύστημα δηλαδή της τεχνολογίας. Είχαμε ένα προβληματάκι, το λύσαμε, νομίζω ότι θα πορευτούμε στη συνέχεια μια χαρά από εδώ και πέρα, το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ζωντανά και να μην ανησυχούν οι τηλεθεατές γιατί μας γράψαμε κάποια μηνύματα «Ρε σεις έκοψε ο Αυτιάς την εκπομπή με τον Μουζάλα;» Δεν έκοψε καμία εκπομπή ο Γιώργος Αυτιάς, υπήρξε αυτή η τεχνική βλάβη. Τον κ.Μουζάλα θα επιχείρισει ο Γιώργος να τον έχει την επόμενη Κυριακή. Αλίμονο τώρα, αυτά μην τα βάζετε στο μυαλό σας. Πρέπει όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τεχνικό επιτελείο του ΣΚΑΪ το οποίο πραγματικά για το μέγεθος του προβλήματος έκανε τα πάντα για να το λύσει πάρα πολύ γρήγορα σας πληροφορώ, παρά το γεγονός ότι είχαμε αυτή τη μισή ώρα καθυστέρηση εμείς. Εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε και λίγο ανυπόμονοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.
πηγη: http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου