Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΠΑ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΡΕ  ΘΛΙΒΕΡΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ;


Το δίλημμα της κυβέρνησης Τσίπρα: Ή δίνουμε το μισό Αιγαίο ή πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία

Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι διατεθειμένη να συζητήσει με την Άγκυρα τις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο!!!

Ομολογία σοκ από τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μάρδα, ξεσκεπάζει το παρασκήνιο και την τουρκική απειλή προς την Ελλάδα 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Μία ημέρα μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Σμύρνη ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας προχώρησε σε μία δήλωση που έβαλε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.
«Δεν δεχόμαστε τις συγκεκριμένες θέσεις των Τούρκων. Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε και δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος τρόπος… Διαφορετικά, πόλεμος!», 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ 

ΒΑΛΚΑΝΙΑ...ΒΑΛΚΑΝΙΖΟΥΝ

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΒΑΣΙΚΑ!


Της Μαρίας Χούκλη
Τα Βαλκάνια μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και έπειτα επιστρέφουν με ορμή στη σκηνή της Ιστορίας. Σαν να θέλουν να επιβεβαιώσουν τη φήμη τους: περιηγητές, συγγραφείς, πολέμαρχοι, πολιτικοί και διπλωμάτες, πολύ αίμα και γεωγραφικές συντεταγμένες τα αναγόρευσαν σε συνεκδοχή της αδυναμίας πολιτισμικής και θρησκευτικής συνύπαρξης, εθνοτικών παθών και μίσους, βασιβουζουκισμού, διαφθοράς και σύγχυσης συνόρων. 

Τι δεν μάθαμε για την Σμύρνη και η «γαργάρα» της κυβέρνησης

Τι δεν μάθαμε για την Σμύρνη και η «γαργάρα» της κυβέρνησης
Την αποκάλυψη ότι Ελλάδα και η Τουρκία είναι πολύ κοντά στην επίλυση των «προβλημάτων του Αιγαίου», όπως και του Κυπριακού, έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την διάρκεια των κοινών δηλώσεών του στην Σμύρνη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγχρόνως όμως δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Τουρκία παραμένει στις θέσεις της.

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ... ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ...

Προωθείται σχέδιο ίδρυσης “μουσουλμανικών πόλεων” στην Ευρώπη

"Αφομοίωση" ποιού από ποιον; 
Ποιούς και πως εξυπηρετεί ο εξισλαμισμός της Ευρώπης;

Ανάλυση: Περιοδικό Focus με πληροφορίες από την Le Monde Diplomatique
Aπόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

"Λόγω της επιτεινόμενης μεταναστευτικής κρίσης και των προβλημάτων που αφορούν την στέγαση πολλών χιλιάδων προσφύγων, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων (“think tank”) που ακούει στο όνομα European Democracy Lab (Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Εργαστήριο) πρότεινε να παρέχεται στους πρόσφυγες γη σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, προκειμένου να είναι σε θέση να αναδημιουργήσουν τις πατρίδες τους", αναφέρει σε ανάλυσή του το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Focus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου