Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κήδεψε τη γυναίκα και την είδε δυο χρόνια μετά στην τηλεόραση

marokoΈνας άντρας από το Μαρόκο θεωρούσε πως η γυναίκα του είχε πεθάνει εδώ και δυο χρόνια, όταν την είδε... ολοζώντανη στην τηλεόραση!
Η απίστευτη ιστορία δημοσιοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες. Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν ο άντρας με την γυναίκα του ενεπλάκησαν σε τροχαίο κι εκείνη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι αρχές ενημέρωσαν τον σύζυγο πως χρειάζεται να καταβάλει χρήματα για την θεραπεία και την νοσηλεία της κι εκείνος έφυγε για το χωριό του ώστε να τα συγκεντρώσει.

Επιστρέφοντας στο νοσοκομείο, ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του είχε αποβιώσει, ενώ του παραδόθηκε το σώμα της μέσα σε σάβανο και φέρετρο. Η κηδεία της όντως πραγματοποιήθηκε τις αμέσως επόμενες ώρες και ο άντρας έκτοτε επιχείρησε να συνεχίσει τη ζωή του μεταναστεύοντας.
Πριν από λίγες ημέρες όμως, φίλοι του τον ειδοποίησαν ότι μια γυναίκα, που δηλώνουν βέβαιοι πως είναι η γυναίκα του, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή που «επανενώνει» χαμένους συγγενείς και ότι μάλιστα αυτή αναζητά τον σύζυγό της.
Η γυναίκα εμφανίστηκε στην εκπομπή λέγοντας πως εδώ και δυο χρόνια έχει χάσει κάθε ίχνος του συζύγου της!
Τελικά αποδείχθηκε πως ο Μαροκινός, στον οποίο η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι, έπεσε θύμα... λάθους και το 2014 κήδεψε μια άγνωστη σε αυτόν γυναίκα.
ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου