Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ... που υμνούμεν όμως!


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕΗ εισβολή των ισλαμιστων κατ΄εντολη των Εβραιοσιωνιστών, δεν θα περάσει... Περιθάλψαμε τους εβραίους όταν μας κουβαλήθηκαν μετανάστες εδώ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, όπως ακριβώς σήμερα ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ φιλάνθρωπα τους Ισλαμιστές... Για να ξεσηκωθούν κι αυτοί αύριο... με τους εδώ ηλίθιους αριστερούς να  αποκαλούν  τους Έλληνες ως.. ρατσιστές!


    

ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ  ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ 

ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ- ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ- ΣΙΛΛΕΡ... 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΘΕΊΤΕ
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ: ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ  BOTANA--ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου (ερευνητού βοτανολογίας)

ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΒΟΤΑΝΑ…άλλο ένα θείο ΔΩΡΟ!

Ανεξάρτητα από τα σοβαρά που θα διαβάσετε αμέσως πιο κάτω, σας δίνω εδώ εν συντομία λίστα ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ βοτάνων που σταματάνε ή μειώνουν το πόνο…Υπάρχουν και πολλά άλλα βέβαια... 
Δυστυχώς η πορεία μας στη ζωή είναι γιομάτη από πόνους.. Ο Θεός προνόησε για την απάλυνση των πόνων με τα βοτανάκια του που έχει- σπείρει - φυτρώσει σ΄ολάκερη τη γη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου