Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΗΦΙΝΑΡΙΟΥ!


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΥΘΙΣΤΉΚΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ!
Πληρώνουμε σε κάποιους κι επίδομα γάλακτος… Μα σε εποχή ΟΥΝΡΑΣ είμαστε;…

gala_8Σιγά δεν είναι το μοναδικό “αρπαχτό” των κρατικοδίαιτων δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι κατα καιρούς σκαρφίζονται τα πλέον απίθανα για να αυξάνουν τα έσοδά τους! 

Πάντα είχαμε την απορία γιατί ΟΛΟΙ θέλουν να προσληφθούν στο Δημόσιο; Δεν είναι ο βασικός μισθός… είναι όλα τα άλλα ΤΥΧΕΡΑ που συνοδεύουν τον μισθό τους.. Από υπερωρίες… έως επίδομα ..γάλακτος ..ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ… ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΛΗΨΗ …ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ....Τέτοια τα σαϊνια του δημοσίου που ερμέγουν ασταμάτητα τα ταμεία της Ελλάδας;

Τρελλά; Όχι .. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ… Για να περνάνε αυτοί καλύτερα από μας που πληρώνουμε… 

Αλήθεια υπάρχει δημόσιος υπάλληλος που μην έχει εξοχικό;
Στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ένα άλλο φρούτο… Ο επαγγελματίας πολιτικός…

 Αυτό το είδος των τσαρλατάνων, αταλάντων κάνει την πολιτική επάγγελμα α) για να ταϊζεται από το Δημόσιο και β) να κάνει τις αρπαχτές του ανάλογα με τις συνθήκες…που του εμφανίζονται…


Δεν βλέπετε πόσα χρόνια ταϊζουμε τον ατάλαντο Κυριάκο Μητσοτάκη… Τον Παπαδημούλη, την Αλέκα Παπαρήγα ( που μάλιστα παίρνει και σύνταξη δημοσιογράφου) …τον Βύρωνα Πολύδωρα που ουδέποτε δούλεψε, Αλλά τον ταϊζουμε… και σχεδόν όλη τη συμμορία των βουλευτάδων μας … Και να μην ξεχνάμε βέβαια τον Κωστή Μητσοτάκη… ούτε βέβαια και τον Κωστάκη Καραμανλή… αν και ουδέποτε εργασθείς ..θεωρείται και ..εθνικό κεφάλαιο.

Αλήθεια τι έγινε εκείνος ο πρωτοξάδερφος του ο Λιάπης…χάθηκε το παιδί.., ύστερα από τις μαλακίες που έκανε…αλλά σύνταξη Βουλευτή λαμβάνει!

Τέτοιο καλαμπούρι είναι ο Ελληνικός λαός: Τον δουλεύουν συστημικές συμμορίες: Δημόσιοι κρατικοί υπάλληλοι και επαγγελματίες πολιτικοί!
Δείτε τώρα το ρεπορτάζ για το ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ…:

Είναι δυνατόν;;; Διαβάστε ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι, το 2016, παίρνουν επίδομα γάλακτος!!!



Μέσα σε όλο τον ορυμαγδό που έχει συμβεί στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, το να διαβάζεις ότι διατηρούνται επιδόματα στο δημόσιο τομέα είναι μια πρόκληση.
Σήμερα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει την χρησιμότητα και την αξία του.
Οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ή για την ακρίβεια του πράγματος ένας αριθμός εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου έχει το δικαίωμα να παίρνει επίδομα γάλακτος!!! Ναι, καλά διαβάσατε: Επίδομα γάλακτος. Στην σχετική απόφαση που υπογραφεί ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Θοδωρής Αμπαζής 40 εργαζόμενοι μοιράζονται 3.795 ευρώ (χρήματα για ένα εξάμηνο) για το σχετικό επίδομα.
Προφανώς, κάποτε οι εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας (τα ονόματα υπάρχουν στην Διαύγεια) έπαιρναν στο χέρι το μπουκάλι με το γάλα αλλά στη συνέχει η υποχρέωση «παροχής γάλακτος εργαζομένων σε εφαρμογή του αρθρ. 7 παρ. ε της ΣΣΕ Εργαζομένων» μετατράπηκε από μπουκάλι σε μετρητά.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το ποσό (και αυτό μετρά στις μέρες μας για τα οικονομικά αποτελέσματα ενός οργανισμού που συντηρείται από τους φόρους των πολιτών) αλλά η πρόκληση της διατήρησης ενός παράλογου επιδόματος!!!
(Πηγή ΜΑΚΕΛΕΙΟ) Δείτε κι άλλα...:

Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του ελληνικού δημοσίου

Perierga.gr - Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του ελληνικού δημοσίου

Επιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο από το ελληνικό κράτος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν για την εφευρετικότητά τους.
10. Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690€/μήνα – 420 άτομα
09. Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420€/μήνα – 1987 άτομα
08. Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840€/μήνα – 653 άτομα
07. Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120€/μηνα – 329 άτομα
06. Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290€/μήνα – 6800 άτομα
05. Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων 450€/μήνα – 1100 άτομα
04. Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310€/μήνα – 1790 άτομα
03. Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595€/μήνα - ? άτομα
02. Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870€/μήνα – 657 άτομα
01. Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα. - Ολο το προσωπικό.
BONUS: Επίδομα μη καταβολής επιδόματος



Με πληροφορίες από: capital.gr

Πίσω από τις λεπτομέρειες των επιδομάτων αυτών βρίσκεται όλο το ΠΑΝΟΡΑΜΑ της κομπίνας που γίνεται με το κηφηναριό του Δημοσίου.
Βέβαια αν είχαμε πρωθυπουργό σοβαρό θα τον προτρέπαμε να ξεκαθαρίσει αυτά τα πανάθλια επιδόματα... Αλλά πως; ΄Ιδια καρικατούρα λαμογιάς είναι κι αυτός.. Δεν βλέπετε πόσα φιλαράκια του τοποθετεί στο δημόσιο;Τι να περιμένεις από ένα επαγγελματία καταληψία, κουκουλοφόρο... που προσποιείται σήμερα τον Πρωθυπουργό;  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου