Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Να μωρέ και μια ελληνικη φωνη όχι σαν τον άλλον μπουνταλά Εφέντη Τσίπρα που τον ξεβράκωσε στη Σμύρνη ο Αχμέτης ...


ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους τουρκοπροσκυνημένους της Ε.Ε. ο Στρατηγός Συναδινός: Σε παροξυσμό ο ανθέλληνας Σουλτς - Θερμή υποστήριξη από Ζαν Μαρί Λεπέν! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ένα γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά της ευρωβουλής, που αποδεικνύει πόσο τουρκολάγνοι, ανθέλληνες και φυσικά αντιδημοκράτες είναι οι εγκέφαλοι της Ε.Ε. συνέβη 

πριν από λίγο.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!

Ο γελοίος πρόεδρος της ευρωβουλής Σουλτς ζήτησε την αποβολή του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, γιατί τον ενόχλησε η δυναμική ομιλία του για το λαθρομεταναστευτικό.
Στρατηγός Συναδινός: "Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και 
σκυλιά"
Ελευθέριος Συναδινός: Κύριε Πρόεδρε, προχθές πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη Κορυφής μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας. Τα αποτελέσματα αυτής ήταν όχι απλά απογοητευτικά αλλά ένα διπλωματικό Βατερλό για τους ηγέτες της Ένωσης. Είκοσι οχτώ τουρκολάγνοι ηγέτες με ανάστημα νάνου κάθονταν και άκουγαν έναν στυγνό εκβιαστή, έναν κοινό απατεώνα, τον Νταβούτογλου, να θέτει όρους παράδοσης και υποταγής.

Θα αναφέρω τέσσερις από τους απαράδεκτους όρους που μεταξύ άλλων έθεσε: επιπλέον χρηματοδότηση τρία δισεκατομμύρια ευρώ, ευνοϊκότερο καθεστώς χορήγησης βίζας, πρώτα εκκένωση των ελληνικών νησιών από πρόσφυγες και μετά να ξεκινήσει η επαναπροώθηση λαθρομεταναστών, άμεση επανεκκίνηση πέντε κεφαλαίων της ενταξιακής πορείας.
Κύριοι, όπως έχουν γράψει Οθωμανοί λόγιοι: Ο Τούρκος είναι πνευματικά βάρβαρος, θεομπαίχτης, αγύρτης και βρομιάρης. Ο Τούρκος είναι σαν το σκυλί· κάνει τον άγριο, αλλά όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο το βάζει στα πόδια. Ο μόνος ουσιαστικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον Τούρκο είναι με πυγμή και αποφασιστικότητα. Τέτοια χαρίσματα όμως λείπουν από τους εκλεγμένους και μη πολιτικούς αφεντάδες της Ευρώπης. Έχετε ξεπουληθεί στον Οθωμανό Ερντογάν".
Πιο συγκεκριμένα, ο τουρκοπροσκυνημένος Σουλτς εξεμάνη όταν άκουσε τις παρακάτω - τεκμηριωμένες και ιστορικά ορθές - φράσεις του Στρατηγού: "Όπως έχουν γράψει οθωμανοί επιστήμονες οι τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν".

Ο ξεδιάντροπος Σούλτς δήλωσε ότι: "σύμφωνα με το άρθρο 165 της Ε.Ε. πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η Ε.Ε. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Γι΄ αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε σε συνδυασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός".
Ακολούθησαν σφοδρές αντιδράσεις όχι μόνο από τους συναγωνιστές - ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και από τον Ζαν Μαρί Λεπέν και σύσσωμες τις ευρωομάδες των εθνικών κομμάτων που στηρίζουν την Πατρίδα μας. Ο αγώνας ενάντια στην ανθελληνική και τουρκοπροσκυνημένη Ε.Ε. συνεχίζεται.
ΝΑΙ στην Ευρώπη των Πατρίδων - ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Μερικά αριστερά κουτορνίθια  μπορεί να πουν ότι ο στρατηγός είναι της Χ.Α. ..Ε, και; Πριν γεννηθεί η Χ.Α. αυτός ήταν Ελλην αξιωματικός.. και συνεχίζει να μιλάει ελληνικα.
Αλήθεια έχετε δει στα τελευταία 6 χρόνια κάποιον από τους αριστερούς κλόουν... να μιλάει ελληνικά και ειδικά εκείνος ο μπουνταλάς Τσίπρας, που χάνει σταθερά χιλιάδες ευκαιρίες υπέρ της Ελλάδας κι αφήνει να γινόμαστε ρεντίκολο στα χέρια των Εβραιοσιωνιστών και των τσανακίων τους στην Ευρώπη;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου