Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...

Eντολή της ΕΛ.ΑΣ για μονάδες πολιτικής άμυνας στην Κρήτη … Γιατί ;

police 
Αναστάτωση στους κατοίκους συγκεκριμένων χωριών Δήμων του Ηρακλείου – τουλάχιστον για αρχή – έχει προκαλέσει η έρευνα που γίνεται από τις Δημοτικές Αρχές στην προσπάθεια επικαιροποίησης καταλόγων, με τα στοιχεία τους για τη στελέχωση Μονάδων Πολιτικής Άμυνας. 

ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!


paulopoulos

Κατάντια! Με άδεια των Τούρκων το αεροπλάνο του Παυλόπουλου στη Ρόδο

Εκεί φτάσαμε! Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι τούρκοι άφησαν να προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ελληνικό έδαφος, στην Ρόδο, όπου πριν από περίπου ένα μήνα το είχαν εμποδίσει να προσγειωθεί στο νησί.
Συγκεκριμένα, η τουρκική πλευρά δεν εμπόδισε το αεροσκάφος που μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο να προσγειωθεί την Δευτέρα στην Κω και στη Ρόδο, στο πλαίσιο επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κω για τον εορτασμό της 68ης Επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.
Το αεροσκάφος ολοκλήρωσε την αποστολή του σε Ρόδο και Κω και απογειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00 από τη Ρόδο για Αθήνα.
prisonplanet.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΗ...ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΕΙΔΗΣΗ

«Εξαφανίστηκαν» τρεις μεγάλοι στρατιωτικοί σχηματισμοί της Τουρκίας; Η Τουρκία λαμβάνει θέσεις επιθετικής διάταξης ενάντια στην Ελλάδα

rderofbattle2-1


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Στο τέλος του άρθρου θα σας παραθέσω ένα ηχητικό απόσπασμα από πληροφορίες που δίνει ο Χρήστος Κασταμονίτης σε ραδιοφωνική εκπομπή το Σάββατο που μας πέρασε.
Σύμφωνα με το ηχητικό που ακολουθεί στην Τουρκία από τις αρχές του μήνα, παρατηρούνται μεγάλες μετακινήσεις στρατευμάτων, που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανόν η Τουρκία να λαμβάνει επιθετική διάταξη ενάντια στη χώρα μας.
Σύμφωνα με όσα θα ακούσετε αυτή τη στιγμή έχουν «εξαφανισθεί» οι παρακάτω μεγάλοι στρατιωτικοί σχηματισμοί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου