Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ!

Το σχέδιο των δανειστών και λοιπών εχθρών της Ελλάδος είναι να ταϊβανοποιήσουν τη χώρα μας. Φέρνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους...

λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική, ρίχνουν ακόμη περισσότερο τους μισθούς και τις συντάξεις στην Ελλάδα, ώστε να εξομοιώσουν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων με των Ασιατών-Αφρικανών. Και το χειρότερο είναι ότι οι μισθοί και οι συντάξεις που κ΄ποιβονται πάνε για τη συντήρηση των λαθρομετανστών. Το δήλωσε ο ίδιος ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς: "Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες" (Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 - 15:45 379)


Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούν θα ταϊβανοποιηθούν στους επόμενους μήνες:
Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:

Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου