Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...



 "ΑΡΩΓΟΣ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ... ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ Καλλιόπη Σουφλή



Εδώ και λίγο καιρό έχει μπεί σε εφαρμογή το σχέδιο κατάληψης των ΝΗΣΙΩΝ του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με τις ευλογίες ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

Με όσο το δυνατό πιο απλά λόγια θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω.

Πριν λίγο καιρό έγινε κάτι το οποίο πέρασε στα ψιλά...

Ηχηρό ρωσικό χαστούκι σε Τουρκία: “Πρεσβεία” ανοίγουν οι Κούρδοι της Συρίας στη Μόσχα (σύνδεσμος)http://mignatiou.com/2016/02/ichiro-rosiko-chastouki-se-tourkia-presvia-anigoun-i-kourdi-tis-sirias-sti-moscha/
Αυτό σημαίνει με απλά ότι οι μεγάλοι αποφάσισαν για την δημιουργία του ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ναι αλλά στην περιοχή των ΚΟΥΡΔΩΝ υπάρχουν ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΙ (ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ) η οποία πολεμάει με το ISIS.
OI ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΙ αυτοί είναι εκπαιδευμένοι στον ανταρτοπόλεμο και πολεμούσαν τον ΑΣΑΝΤ και θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ΣΥΡΙΑ.
ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΪΟ
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ HOT SPOT  ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ.
Μία άλλη παράμετρος είναι ότι τα HOT SPOT βρίσκονται (με επιλογή της θέσης τους φυσικά από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ) ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ.
Η θέση των πρώτων HOT SPOT δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWSBOMB και είναι ο κάτωθι χαρτης

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. 
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΜΟΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 4ΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΜΟΝΟ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΩΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ. 
Στις Στρατιωτικές Μονάδες δεν έχουν δοθεί κανόνες εμπλοκής σε περίπτωση προσπάθειας εισβολής λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα με οπλισμό και όποιος στρατιώτης και αξιωματικός τολμήσει να προβεί σε κάποια ενέργεια προστασίας του στρατοπέδου θα χαρακτηρισθεί άμεσα από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.  

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.  

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. 
ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΛΑΘΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.  
ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ HOT SPOT ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ:
Να έχετε δυο τουφέκια, θα σας ζητήσουνε το ένα να κρατήσετε το άλλο. ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ 100 ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου