Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΩΠΑ...ΤΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ .. ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ SITES!!! ΔΕΙΤΕ...

Άρχισαν τα όργανα και ήδη μπλόγκερς (και μάλιστα αποτελεί κίνημα) καταγγέλλουν τους Τσίπρα-Καμμένο ότι άρχισαν να "κατεβάζουν" sites και blogs. 
Διαβάστε την καταγγελτική ανακοίνωση ενός μπλογκ:


Το μπλογκ μας edokaitoradikaiosi.blogspot.gr έχει μπλοκαριστεί από την Google ενώ ήταν σε άνοδο! Θα το καταλάβεις όταν μπεις μετά από την δεύτερη φορά. 
Διάβασε την σκληρή ανακοινωσή μας και θα καταλάβεις πολλά. Πάντως ο Θεός είναι ψηλά και θα τιμωρήσει τους φασίστες! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ δικη μας:Αν και τα παραλένε κάπως... κομματικοποιώντας την περίπτωσή τους. ...Θα δούμε τη συνέχεια της καταγγελίας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ

Η Ανακοίνωσή μας είναι η εξής μιας που η φασιστική μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των φασιστών Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου (που έχουν επιθυμία να κατεβάσουν site και μπλογκς γιατί είναι "δημοκράτες" της επίκυψης) έδωσαν εντολή στην εκτρωματική σιχαμερή Google να μπλοκάρει το μπλογκ μας edokaitoradikaiosi.blogspot.gr χωρίς να μπορούμε να το δούμε το μπλογκ μας:


Η μνημονιακή φασιστική κυβέρνηση των υπαλλήλων της τερατρόικας, δούλων ΗΠΑ-Γερμανίας-Τουρκίας και των συμμάχων τους, εχθρών της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, των λαθρομεταναστών-τζιχαντιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των φασιστών Αλέξη Τσίπρα (πρωθυπουργός λαθρομεταναστών-τζιχαντιστών) και Πάνου Καμμένου (ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα, κλασικός ψευτοπατριώτης, επικύψαντας) έδωσαν εντολή στην Google να μπλοκαριστεί το μπλογκ μας edokaitoradikaiosi.blogspot.gr με την επωνυμία «Εδώ και τώρα δικαίωση» στο διαδίκτυο γιατί θέλουν οι φασίστες Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και όλοι οι φασίστες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φιμώσουν, να μπλοκάρουν, να κατεδαφίσουν site και μπλογκς για να μην ακούνε αλήθειες και απόψεις που προκαλούν πολλά κλάματα και πολύ πόνο για να μην θιχτεί η "δημοκρατία" των μνημονιακών φασιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και λοιπών κομμάτων του μνημονιακού φασιστικού αντιδημοκρατικού τόξου!

Μιας που οι φασίστες της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των φασιστών Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο μας μπλόκαραν το μπλογκ μαςedokaitoradikaiosi.blogspot.gr ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού της Χριστιανικής Ορθόδης Πίστης των Ελλήνων να πάθουν καρκίνο-σηψαιμία-γάγγραινα και όλες τις χειρότερες αρρώστιες:

-Όλοι οι φασίστες της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι φασίστες Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος!

-Όλα τα μνημονικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Ένωση Κεντρώων, λοιπά αριστερίστικα κόμματα και αναρχοάπλυτα κινήματα, λοιποί συνένοχοί τους!

-Όλος ο μνημονιακός κρατικός μηχανισμός!

-Η εκτρωματική σιχαμερή Google!

-Οι λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές που έφεραν οι φασίστες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι φασίστες Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος για να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες και η Ελλάς να ισλαμοποιηθεί με ισλαμοφασίστες και μουσουλμανοφασίστες!

-Όλη η εβραιοσιωνιστική ΝΤΠ και ο αρχηγός τους που είναι ο Αντίχριστος!

-Όλοι οι εχθροί της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων!

Τελειώνοντας την Ανακοίνωσή μας να ξέρετε όλοι σας φασίστες της παράνομης μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλοι του σιχαμερού παράνομου μνημονιακού αντιδημοκρατικού τόξου το ελληνικό κράτος έχει νόμιμο, αναγνωρισμένο και πραγματικό Πρωθυπουργό της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων και των λένε Νίκο Μιχαλολιάκο που είναι ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής και ελληνική κυβέρνηση είναι η Χρυσή Αυγή και το μέλλον της Ελλάδος είναι η Ρωσία του μεγάλου Ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν!

Διαδικτυακό Κίνημα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου